Pevec Nino se lahko pohvali, ima namreč novega

Glasbenik Nino Ošlak je lani izdal tretji album z naslovom Nekaj je na tebi. Na njem je tudi pesem A si za to, za katero je zdaj posnel videospot.
Fotografija: Nino Ošlak ima nov videospot. FOTO: LUKA BLATNIK
Odpri galerijo
Nino Ošlak ima nov videospot. FOTO: LUKA BLATNIK

Nino Ošlak, vsestranski akademski glasbenik, pevec in komponist, je lani jeseni izdal tretji album z naslovom Nekaj je na tebi, zdaj pa predstavlja čisto nov videospot za radijsko uspešnico A si za to. Komad je trenutno tretja najbolj predvajana slovenska pesem na uradni lestvici vseh naših radijskih postaj SloTop50.

Nino je videospot posnel z ekipo režiserja Marka Maaga, a ne pri nas, temveč v madžarski prestolnici Budimpešti. V videospotu poleg njega nastopa plesalka Tina iz Studia M-Dance Velenje. »Z ekipo Maag visuals sodelujem že vrsto let in na to sem res ponosen. Pomembno je, da se ekipa in izvajalec na snemanju počutijo dobro, sproščeno, ker so potem lahko izdelki dobri in kakovostni. Brez dobrih videoizdelkov pa danes tako ali tako v glasbi več ne gre,« o dolgoletnem sodelovanju z režiserjem pove Nino.

Kot dodaja, Budimpešta kot kraj za snemanje ni bila v prvem planu, a so se zanjo odločili ob kreativni pripravi na snemanje. »Na koncu smo večino časa intenzivno snemali, a smo vseeno našli nekaj časa za oddih. Se pravi, da smo združili prijetno s koristnim,« še pove Nino, ki je singel v celoti napisal sam kot večino pesmi na zadnji plošči. Torej tako glasbo kot besedilo in aranžma. S tem dokazuje, da se da z resnim pristopom in vztrajnim delom doseči marsikaj. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije