ODVRGLA OBLEKE

Očarljiva Suki z zadnjico rešuje film

Odvržene cunjice svetlolaske v postapokaliptičnem svetu. James Franco si je režisersko kožo rešil z Umetnikom katastrofe.
Fotografija: Suki Waterhouse igra robota, James Franco njenega lastnika.
Odpri galerijo
Suki Waterhouse igra robota, James Franco njenega lastnika.

V zadnjem obdobju se 26-letna lepotica Suki Waterhouse posveča predvsem filmski karieri. Potem ko je nase opozorila s filmoma The Bad Batch (Slaba družba) in Jonathan, jo lahko zdaj občudujemo v filmu Future World (Svet prihodnosti). V njem razveseli svoje oboževalce, saj popolnoma odvrže cunjice. Že iz naslova filma lahko sklepamo, da gre za znanstveno fantastiko. Suki upodablja androida po imenu Ash, ki služi poveljniku odpadniške vojske (James Franco) kot morilka in spolna sužnja − prikazan je tudi vroč prizor z Lei, ki jo igra Margarita Levieva. Ne preseneča, da je film primeren le za gledalce, ki so starejši od 17 let.


Suki je mojstrica zapeljevanja. FOTO: Guliver/cover Images
Suki je mojstrica zapeljevanja. FOTO: Guliver/cover Images

Zasedba v njem je zelo raznolika, saj nastopata Snoop Dog in Method Man, najdemo lahko tudi zapeljivo Lucy Liu in Jeffreyja Wahlberga, ki je nečak Marka Wahlberga. Jeffrey igra mladega moškega, ki mora odpotovati v puščavsko mesto, da bi našel zdravilo za umirajočo mater (Lucy Liu). Na koncu pa naleti na ponorelega poveljnika Jamesa in brezsrčno preprodajalko drog, igra jo Milla Jovovich. Film je bil posnet že leta 2016, še pred Francovim velikim režiserskim uspehom z filmom The Disaster Artist (Umetnik katastrofe), za katerega je prejel zlati globus za najboljšo režijo.

No, kritike Svetu prihodnosti niso naklonjene, saj naj bi bil preveč podoben kultnemu Pobesnelemu Maksu. Hollywoodski kritiki so zapisali, da gre za razvodenel film, ki je neizviren tako kot njegov naslov. Nekdo je pripomnil, da je videti, kot bi si sposodili motorje, si oblekli umazana oblačila, nato pa pozabili, kaj so sploh želeli posneti. A vendar jim bo očitno ena jedra zadnjica priskrbela dovolj pozornosti, da ne bodo končali z izgubo. Medtem pa je mična Suki že posnela nov film, tokrat biografsko dramo Billionaire Boys Club (Klub mladih milijarderjev), ki pripoveduje resnično zgodbo o bogatih razvajenih mladeničih iz Los Angelesa, ki so se v 80. letih prejšnjega stoletja združili in ustanovili piramidno shemo. Vlogo vodje skupine Joea Hunta igra ​Ansel Elgort.

Ekipa futurističnega filma je zelo raznolika.
Ekipa futurističnega filma je zelo raznolika.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije