Ob veseli polki so jih zasrbele pete

Glasbeniki priredili nastop za starostnike v Pegazovem domu v Rogaški Slatini. Nekateri so jih bili tako veseli, da se niso mogli zadržati in so se malce zavrteli.
Fotografija: Takole so Primož Osek, Simon Čakš, Kaja Humski in Dado Bevc igrali pred Pegazovim domom v Rogaški Slatini. FOTOGRAFIJI: KATJA ŽOLGAR
Odpri galerijo
Takole so Primož Osek, Simon Čakš, Kaja Humski in Dado Bevc igrali pred Pegazovim domom v Rogaški Slatini. FOTOGRAFIJI: KATJA ŽOLGAR

Naša najstarejša radijska postaja na Kozjanskem, Radio Štajerski val, je pred dnevi slavila 67. rojstni dan. Čeprav časi niso posebno veseli in jim je korona odnesla rojstnodnevno praznovanje, ki so ga vsako leto zaznamovali skupaj s poslušalci tako, da so priredili dan odprtih vrat, pa niti letos niso ostali povsem prezrti, saj so bili deležni sladkih dobrot. Sicer pa se njihovi novinarji prav tako trudijo, da poslušalcem krajšajo čas z dnevno aktualnimi informacijami, moderatorji pa z glasbo in drugimi zanimivostmi.
Stanovalci so uživali ob poslušanju polk in valčkov.
Stanovalci so uživali ob poslušanju polk in valčkov.

Pred dnevi so se skupaj s štirimi glasbeniki s Kozjanskega odpravili pred Pegazov dom v Rogaški Slatini in tamkajšnjim starostnikom zelo polepšali dan. Krajši glasbeni nastop so prenašali kar v živo prek radijskih valov. Za nastop se je dogovorila novinarka Katja Žolgar, ki je k sodelovanju povabila pevko Kajo Humski (sicer pevko S.O.S. kvinteta), Dada Bevca (Kvartet Pušeljc), Primoža Oseka (Ansambel Vikend) in Simona Čakša (Ansambel Vrt).


Pripravili so pravi pravcati koncert, ob eni od najbolj zaželenih, že skoraj ponarodelih polk Veseli Ribničan pa so nekatere tako zasrbele pete, da se kar niso mogli zadržati in so se celo malček zavrteli. Kakor koli, našim glasbenikom je treba priznati, da so tudi v teh časih iznajdljivi, ljudje pa veseli, da še slišijo njihovo igranje in petje v živo. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas