NOVA PESEM

Nekdanja evrovizijka postregla z novo ljubezensko zgodbo

Martina Majerle ponuja romantičen videospot za Dajen ti besedu. S pesmijo se je predstavila na festivalu Melodije Istre in Kvarnerja 2020.
Fotografija: Odlično se je ujela s snemalno ekipo.
Odpri galerijo
Odlično se je ujela s snemalno ekipo.

Naša nekdanja evrovizijska predstavnica Martina Majerle je dodobra izkoristila martinovo in tako na svoj god postregla z videospotom za novo skladbo Dajen ti besedu. S Klapo Tić je uspešno festivalsko sezono zakrožila s tretjo nagrado občinstva na letošnjem festivalu Melodije Istre in Kvarnerja, z ustvarjalno ekipo pa ji je pred dnevi uspelo ustvariti videospot, ki je posnet na dveh izjemnih lokacijah.
Posnela jo je s Klapo Tić. FOTOGRAFIJE: ARHIV IZVAJALKE
Posnela jo je s Klapo Tić. FOTOGRAFIJE: ARHIV IZVAJALKE

Pomol pri svetilniku Maltempo na otoku Krk je Klapi Tić služil kot scenografija, Martina Majerle pa je kadre posnela v hrvaških Mošćenicah. »Zdelo se mi je, da je to idealna lokacija za snemanje videospota za pesem, ki predstavlja iskreno ljubezensko zaobljubo. Želela sem izpostaviti lepote tega območja, predvsem pa se moram na tem mestu zahvaliti ​Žaklini Stroligo, ki nam je odprla vrata zgodovinske plemiške hiše Dešković in nam zagotovila dostop do 900 let starega Rundićevega vodnjaka, kjer smo posneli čudovite posnetke s pogledom na Kvarnerski zaliv in številne slikovite ulice,« še pove Majerletova, ki je pred leti navdušila radijske postaje z retro predelavo uspešnice skupine Kingston Luna nad obalo.


Za vizualizacijo romantične glasbene zgodbe je poskrbel kreativni tim krškega Studia Brujo, v sestavi Ivice in Antonia Brusića, vizažistka Maja Zatezalo pa je poskrbela za ličenje. Skladba Dajen ti besedu je delo avtorske ekipe Roberta Grubišića in Roberta Pilepića, s katerima je Martina v preteklosti že večkrat uspešno sodelovala.
Njen glas nam je znan tudi iz priljubljenega šova Zvezde plešejo.
Njen glas nam je znan tudi iz priljubljenega šova Zvezde plešejo.

»V času krize v glasbeni industriji je trenutno najpomembneje, da se ne predate apatiji in še naprej ustvarjate. Na ta način delamo uslugo sebi in ljudem okoli nas,« nam še zaupa simpatična Martina. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas