NINO OŠLAK

Na pomoč mu bodo priskočili oboževalci

Nino Ošlak bo potreboval pomoč pri pisanju besedila. Ljudje bodo lahko prispevali lepo misel, verz ali spomin.
Fotografija: Mladi glasbenik se podaja v povsem drugačne vode. FOTO: LUKA BLATNIK
Odpri galerijo
Mladi glasbenik se podaja v povsem drugačne vode. FOTO: LUKA BLATNIK

Čeprav je od izida zadnjega albuma Nekaj je na tebi minilo komaj dobro leto in pol, vsestranski glasbenik Nino Ošlak ustvarjalno stopa tudi v leto 2021 in za letos napoveduje nov album. Po lanski poletni uspešnici Midva se akademski glasbenik podaja v čisto nove ustvarjalne vode. V klavirsko-akustično verzijo je predelal svojo uspešnico Lepa si, ki je v letu 2015 dolgo odmevala kot ena najbolj predvajanih slovenskih pesmi.

Poleg žive akustične izvedbe in videa, ki ga te dni predstavlja mladi avtor in producent, pa se je med pripravo novega albuma porodila še ena ideja, ki jo bo izpeljal v naslednjih tednih. Prek svojega profila na instagramu bo k sodelovanju pri pisanju besedila za eno od pesmi povabil kar svoje poslušalce. Nino bo določil temo – ta bo usmerjena v srečo in vesele trenutke, ljudje pa bodo lahko prispevali lepo misel, verz ali lep spomin iz svojega življenja.


Ob izidu novega videa in napovedi albuma je Nino povedal tudi to: »Časi, ki so drugačni od tistih, ki smo jih bili vajeni, so lahko tudi navdih. Pripravljam popolnoma akustičen, živ, klavirski pop album. Brez dodatnih zvokov, glasbil. Tega v Sloveniji ni bilo že zelo dolgo. Ko smo se z mojo produkcijsko ekipo večkrat pogovarjali o idejah, novih projektih, sem večkrat v šali rekel, da bom potem, ko se upokojim, posnel čisto romantičen, klavirski album. No, očitno se to dogaja že mnogo prej, je pa za to delno kriva trenutna situacija.«

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas