PRAVI HIT

Na dan zaljubljenih: Jasna kot prevzetna Nancy

Gianni Rijavec je preoblekel svojo veliko uspešnico Nancy iz Ljubljane.
Fotografija: Po skladbi Lep pozdrav, ciao Mateja je Gianni Rijavec preoblekel tudi veliko uspešnico Nancy iz Ljubljane. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Po skladbi Lep pozdrav, ciao Mateja je Gianni Rijavec preoblekel tudi veliko uspešnico Nancy iz Ljubljane. FOTO: OSEBNI ARHIV

Na dan zaljubljenih bo luč sveta ugledala na novo in v pop-simfonični stil preoblečena velika uspešnica Nancy iz Ljubljane, ki jo je primorski glasbenik Gianni Rijavec v osemdesetih letih prepeval z legendarno skupino Big Ben. Gre za zgodbo iz študentskih let, Nancy iz Ljubljane pa predstavlja takratna mestna dekleta, Ljubljančanke, ki so bile za fante s podeželja fine mestne dame.

S svojim značilnim »dej nehi, no«, ki je potem postal pravi hit, je prevzetna Ljubljančanka zavrnila študenta, Gianni pa nam je zaupal, zakaj se je odločil, da na novo predstavi svojo skladbo iz osemdesetih. »Obiskovalci koncertov želijo slišati tudi starejše uspešnice in Nancy iz Ljubljane je zagotovo ena izmed njih,« pravi glasbenik, ki bo na svojih koncertih ob izvajanju omenjene pesmi klavir zamenjal z belo kitaro.

In katera je tista lepotica, ki jo je Gianni povabil k sodelovanju in v novi različici izreče zdaj že legendarne besede »dej nehi, no«? To je vsestranska Jasna Kuljaj, razkriva primorski glasbenik. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije