DUET

Milekova in Gas spet skupaj

Ob osebnem jubileju, 50 let ni mačji kašelj, je Rudolf Gas v duetu z Evo Hren preoblekel pesem Vesne Milek.
Fotografija: Rudolf Gas in Eva Hren in Lahko me ljubiš v novi preobleki FOTO: K. E.
Odpri galerijo
Rudolf Gas in Eva Hren in Lahko me ljubiš v novi preobleki FOTO: K. E.

V času praznika ljubezni ter ob prav posebnem osebnem jubileju, 10. februarja je napolnil 50 let, Rudolf Gas v svet pošilja predelavo ljubezenske skladbe Lahko me ljubiš. Čustveni song je nastal že leta 2005, tokrat pa ga vsestranski glasbenik predstavlja v novi preobleki, v duetu z vokalistko Evo Hren.


Besedilo s prav posebnim čustvenim nabojem je delo Rudolfa Gasa in novinarke Vesne Milek. »V vsaki od besed je ujeta ljubezenska nota, ki postane še smiselnejša ob razdeljenem dialogu med ženskim in moškim principom. Tu ni mej, tu je vse dovoljeno, maske padejo ... Lahko me ljubiš, lahko me raniš, z mano si vse!« je svoje občutke strnil Rudolf Gas.


Ljubezenski ples med dvema pa je opisala tudi Eva Hren: »Navdušena sem nad skladbo, melodijo, sodelovanjem in izdelkom, ki ga pošiljava v svet. Ljubezen je tista, ki premika meje, riše nasmehe, daje smisel ter boža naše duše. Tokrat košček ljubezni pošiljava med poslušalce.« Na vrsto pa pridejo tudi gledalci, saj bosta pesem predstavila še v videospotu.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas