ŽALOSTNO

Legendarni Kićo se bori za življenje, priključen je na respirator

Krunoslav Kićo Slabinac je imel rutinsko operacijo, nato pa so sledili številni zapleti.
Fotografija: Kičo Slabinac. FOTO: Vesmin Kajtazovič 
Odpri galerijo
Kičo Slabinac. FOTO: Vesmin Kajtazovič 

Hrvaški mediji poročajo, da je življenje priljubljenega glasbenika Krunoslava Kića Slabinca ogroženo. Jutarnji piše, da se je njegovo zdravstveno stanje po rutinski operaciji na srcu nenadoma poslabšalo. Po prvi sta sledili še dve operaciji, po zadnji naj bi bil celo v umetni komi, priključen na respirator.

A njegov dolgoletni prijatelj in menedžer Duško Lokin je za 24sata dejal, da Kićo ni v umetni komi, je pa potrdil, da je priključen na respirator.

 »Vsi smo pričakovali, da bo čez nekaj dni zapustil bolnišnico, da bo vse dobro, a smo od njegovega sina izvedeli, da ni vse tako, kot bi moralo biti. Priključen je na respirator. Zakaj, ne vem. Vsak dan mu pošiljam sporočila, a vidim, da jih ne prebere,« je za RTL dejal njegov menedžer in dolgoletni prijatelj Lokin, ki je medijem razkril še, da je šlo za operacijo na srcu.

Kićo se lahko pohvali z dolgo glasbeno kariero. Pravijo, da je bil največji šovmen svoje generacije. Prijatelji ga poznajo kot izredno optimističnega in vedrega. »Kićo je velik optimist. Velik. To vedo njegovi najbližji prijatelji in mislim, da bo iz tega izšel kot zmagovalec,« je še dejal Lokin.

 


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije