MED VEČERJO

Zvezdnik nastopil v restavraciji

Stevie Wonder se je med večerjo pridružil hišnemu glasbeniku. Gostje niso mogli verjeti, da so doživeli debele pol ure dolg nastop.
Fotografija: Glasbenik ni mogel verjeti svoji sreči. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Glasbenik ni mogel verjeti svoji sreči. FOTO: Instagram

Minuli petek je Stevie Wonder navdušil obiskovalce luksuzne restavracije v Los Angelesu, ko se je odločil prekiniti svoj obed in nastopiti na odru. Danes 68-letni glasbeni genij je užival v restavraciji Westwood's Skylight Gardens, medtem ko je na odru nastopal glasbenik Nelson Cade III.
Glasbenik ni mogel verjeti svoji sreči. FOTO: Instagram
Glasbenik ni mogel verjeti svoji sreči. FOTO: Instagram

Sledil je kar 35 minut trajajoč nastop s posebno ploščato kitaro, ki nekoliko spominja na lapsteel kitare. Gostje niso mogli verjeti svoji sreči, saj je med drugim odigral uspešnici My Cherie Amour iz leta 1969 in megahit Superstition iz leta 1974. Cade je prepeval in igral na akustično kitaro. Odigrala sta tudi skladbo Imagine Johna Lennona.

Po nastopu je Cade glasbeno druženje objavil na svojem profilu na instagramu in pripisal, da je bil to zanj trenutek, ki spremeni življenje. »Uradno sem dobil potrditev, po kateri hrepeni vsak glasbenik,« je povedal Cade. »Bil je običajen petkov zvečer, počel sem, kar najraje počnem, nato pa se je vse skupaj prevesilo v noč, ki je ne bom nikoli pozabil. Ko se pojavi takšna priložnost, moraš ostati zbran. Wonder je želel igrati z mano in je pač igral. Nastopal sem z legendo.«
Stevie Wonder še vedno uspešno nastopa. FOTO: Guliver/Getty Images
Stevie Wonder še vedno uspešno nastopa. FOTO: Guliver/Getty Images

Po nastopu z glasbeno ikono, ki se lahko pohvali s kar 25 nagradami grammy, je Cade z njim malce poklepetal. »Stisnil mi je roko in rekel, da komaj čaka, da bo slišal moj EP. Nimam besed, s katerimi bi lahko izrazil, kako neverjetno je vse skupaj.« Seveda so bili nad glasbenim vložkom navdušeni lastniki restavracije, Cade pa bo morda znal izkoristiti pozornost, ki mu jo je prinesel naključni nastop.


Stevland Hardaway Judkins, bolj znan kot Stevie Wonder, velja za enega najvplivnejših še živečih temnopoltih glasbenikov. V bogati karieri je sodeloval z vrsto vrhunskih ustvarjalcev in prodal več kot 100 milijonov plošč. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije