DUET

Znana slovenska estradnika sta bila kot pes in mačka

Rebeka Dremelj in Domen Kumer sta bila med samoizolacijo izjemno dejavna. Duet, s katerim sta se predstavila že pred 14 leti, sta zdaj posnela z Mladimi korenjaki.
Fotografija: Rebeka Dremelj je bila takoj za akcijo, ko jo je poklical Domen, ali bi spet posnela duet Noro se ujameva. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Rebeka Dremelj je bila takoj za akcijo, ko jo je poklical Domen, ali bi spet posnela duet Noro se ujameva. FOTO: OSEBNI ARHIV

Čeprav so glasbeniki verjetno med zadnjimi, ki bodo dobili zeleno luč, da bodo spet lahko združevali ljudi, nekaterim idej v tem koronačasu nikakor ne zmanjka. Domen Kumer je poslušalce spomnil na svojo starejšo zmagovalno uspešnico z naslovom Do Portoroža, pred dnevi pa je povabil k sodelovanju še glasbeno prijateljico iz časov »zlate dobe slovenske zabavne glasbe«.
Domen Kumer ne kadi več. Še vedno pa obuja stare uspešnice. FOTO: FACEBOOK
Domen Kumer ne kadi več. Še vedno pa obuja stare uspešnice. FOTO: FACEBOOK

Le kdo drug bi to lahko bil kot Rebeka Dremelj? Že pred 14 leti, natančneje 2006., sta Domen in Rebeka združila moči in posnela duet z naslovom Noro se ujameva, s katerim sta nastopila na Emi. No, zdaj sta duet priredila na novo in ga posnela v sodelovanju z Mladimi korenjaki.

»Včasih se z Rebeko nisva mogla videti, bila sva kot pes in mačka! Danes pa je vse drugače. Korona naju je spet združila in najin dobri stari hit Noro se ujameva je ugledal luč sveta v novi preobleki,« je na družabnem omrežju sledilcem pojasnil Domen Kumer.
Domna in Rebeko spremljajo Mladi korenjaki, zato je uspešnica dobila za uho prijetno narodno-zabavno preobleko. FOTO: MOJCA MAROT
Domna in Rebeko spremljajo Mladi korenjaki, zato je uspešnica dobila za uho prijetno narodno-zabavno preobleko. FOTO: MOJCA MAROT

Štajerec in Posavčanka sta torej spet našla skupni jezik. No, čisto po štajersko je Rebeko nagovoril Domen. »Poklical me je in rekel: čuj, stara, kaj te če bi midva spet odpela malo Noro se ujameva? Kaj praviš na to? No, najprej sem se morala spomniti, kako že gre tekst, potem pa sem bila seveda takoj za. Evo. In to je zdaj to, kar lahko slišite. Upam, da boste uživali,« pa je o uspešnici na nov način povedala vedno zgovorna Rebeka.


Domen je razkril še, da je pred tremi meseci ugasnil zadnjo cigareto. »Čeprav se mi je sprva zdelo nemogoče, da bi nehal, zdaj vidim, da je vse odvisno samo od mene,« pravi vedno nasmejani štajerski pevec. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije