PA SO SE LE DOGOVORILI

Vrača se Beverly Hills, z izvirno zasedbo!

Shannen Doherty bo le nastopila v nadaljevanju serije. Čez lužo že prihodnji teden, predvidenih je šest epizod.
Fotografija: Priljubljena serija je v devetdesetih obnorela svet. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Priljubljena serija je v devetdesetih obnorela svet. FOTO: Reuters

Beverly Hills 90210 se vrača na male zaslone, seveda, v okrnjeni zasedbi. Po smrti Luka Perryja, ki ga je marca v 53. letu doletela možganska kap, se je ekipi kljub začetnemu omahovanju vendarle pridružila tudi Shannen Doherty, kot pravi, samo zato, da se pokloni pokojnemu prijatelju in soigralcu.

Luke bi bil ponosen

Priljubljena serija, ki se je uveljavila kot najstniška limonada in deset sezon navduševala mladostnike po vsem svetu, bo že čez teden dni čez lužo doživela premiero v zreli preobleki in s skrajšanim imenom BH90210, nastopili pa bodo vsi glavni igralci iz izvirne nadaljevanke razen Perryja. Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green in Tori Spelling ter številni gostujoči zvezdniki bodo v šestih epizodah predstavili novo dimenzijo Beverly Hillsa in drugačno različico življenja zvestih in predanih prijateljev, prvi del pa bo seveda posvečen preminulemu Luku, ki se ga vsi spominjajo kot nadvse iskrenega in ljubečega ter izjemno prijaznega človeka.

V novi seriji ne bo Dylana: Luke Perry je umrl marca po možganski kapi. FOTO: Reuters
V novi seriji ne bo Dylana: Luke Perry je umrl marca po možganski kapi. FOTO: Reuters
Predvsem Shannen, katere junakinja Brenda je bila v Perryjevega Dylana neskončno zaljubljena in ki si je prav po igralčevi smrti premislila glede nadaljevanja. »Dolgo sem govorila, da je moja zgodba z Beverly Hillsom končana, ampak zarečenega kruha se največ poje!« je povedala Shannen in še: »Luke je bil zelo umirjen človek, ki pa je na vsakogar naredil velik vtis. Nikoli ga ne bomo pozabili in že v prvi epizodi se mu bomo poklonili. Bil je del naše zgodbe in te preprosto ne moremo nadaljevati, če se najprej ne poslovimo od njega.« Luke bi bil ponosen na nas, so prepričani tudi drugi člani priljubljene ekipe, ki se projekta nadvse veselijo. »Luke si ne bi želel, da se izgubljamo v žalosti, a je njegova odsotnost zelo boleča in je ne moremo kar zaobiti. Vsekakor se bomo spoštljivo poslovili od njega in vemo, da je ves čas z nami,« je povedal Lukov dobri prijatelj Jason Priestley.

Priljubljena serija je v devetdesetih obnorela svet. FOTO: Reuters
Priljubljena serija je v devetdesetih obnorela svet. FOTO: Reuters
Beverly Hills 90210 je leta 2008 dobil novo nadaljevanje, imenovano zgolj 90201, kakor izvirna serija se je tudi naslednica odvijala v elitnem okolišu, v katero se je priselila nova družina. Pletle so se prijateljske in ljubezenske vezi ter spreminjali in razvijali odnosi, tako med najstniki kot odraslimi, vezni člen med nadaljevankama pa je bila Jessica, polsestra Kelly in Davida iz izvirne serije. 90210 je doživel pet sezon, med gostujočimi igralci so bila številni zvezdniki iz originala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije