NOVA PESEM

VIDEO: Po Severini in Nedi Ukraden so na vrsti fanti

Učiteljice so združile moči s skupino Tarapana.
Fotografija: FOTO: Bojan Dragojević
Odpri galerijo
FOTO: Bojan Dragojević

Vroče poletne dni so se članice glasbene skupine Učiteljice odločile osvežiti s pesmijo Promil šanse za spas. Po nadvse uspešnem sodelovanju s Severino, Nedo Ukraden in Jasminom Stavrosom so se spet odločile za delo (že drugič) s fanti iz skupine Tarapana.
 
»Avtorja vseh naših pesmi Dušan Bačić in Bojan Dragojević sta za nas pripravila res prekrasno pesem, ki pa je bila napisana za duet. Glede na to, da so fanti iz skupine Tarapana odlični glasbeniki, da je njihov pevec Frano Pehar odličen vokalist in da smo tudi zasebno dobri prijatelji, odločitev o sodelovanju ni bila težka,« nam je povedala Ana Vurcer, ki prihaja s Ptuja.  
 
To je prva pesem v malo spremenjeni zasedbi Učiteljic. Skupini se je pridružila 24-letna Andrea Paškvan, ki prihaja z Reke, ima pa korenine tudi v Sloveniji, saj njena babica prihaja iz Gorenj v bližini Postojne. Andrea je zamenjala pevko Mateo, ki se je posvetila družinskemu življenju.
 

»Andrea je super punca, odlična vokalistka, ki ima kljub mladosti že veliko pevskih izkušenj. Lepo se je vklopila v skupino in z nami nastopa že od februarja. Zelo dobro so jo sprejeli tudi naši privrženci in vsi se veselimo naše prve skupne pesmi,« je menjavo komentirala Ana.

Učiteljice in Tarapana ne dvomijo o uspehu nove pesmi. »Res je odlična, vsi že od začetka verjamemo vanjo in veseli smo ponovnega sodelovanja z dekleti,« je povedal Rok Maver, basist Tarapane, ki prihaja iz Ljubljane.  
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije