OSKARJI 2019

VIDEO: O tem trenutku z oskarjev vsi govorijo

Iskrice so letele na vse strani.
Fotografija: Lady Gaga je ostala brez oskarja za glavno žensko vlogo, v tolažbo pa ji je kipec za najboljšo izvirno pesem. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Lady Gaga je ostala brez oskarja za glavno žensko vlogo, v tolažbo pa ji je kipec za najboljšo izvirno pesem. FOTO: Reuters

Po 91. podelitvi oskarjev v Los Angelesu, ki so jo gledalci večinoma označili za izjemno dolgočasno, se govori predvsem o enem trenutku. Gledalce v dvorani, kjer je podelitev potekala, in pred malimi zasloni je najbolj navdušila pevska točka, med katero sta Lady Gaga in Bradley Cooper zapela pesem Shallow iz filma Zvezda je rojena.

Iskrice med zvezdnikoma so letele na vse strani in samo še okrepile ugibanja, da sta pevka in igralec kemijo s filmskega platna prenesla tudi v svoje zasebno življenje. Med izvedbo uspešnice sta si izmenjevala poglede, polne nežnosti, na koncu pa sta se objela in poljubila, čeprav je le nekaj metrov stran sedela Irina Shayk, Bradleyjeva partnerica in mati njegove hčere. Bradley je na podelitev poleg Irine pripeljal tudi svojo mamo Glorio.

Kljub složnosti enega najlepših hollywoodskih parov na rdeči preprogi, se že dolgo govori o težavah v razmerju Bradleyja in Irine, prejšnji teden pa je odjeknila novica, da se je Lady Gaga razšla s svojim zaročencem, za kar naj bi bil kriv Bradley, do katerega pevka le stežka skriva svoja čustva.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije