NOVA PESEM

VIDEO: Klapa Rišpet predstavlja novo pesem o brezpogojni ljubezni

Objavljeno 23. junij 2019 16.33 | Posodobljeno 24. junij 2019 21.29 | Piše: P. K.

S pesmijo se lahko poistoveti vsakdo.    

Klapa Rišpet. FOTO: Osebni arhiv
Klapa Rišpet je ena najbolj priljubljenih. Po razprodanih ljubljanskih Križankah, kjer so fantje še dodatno utrdili svoj glasbeni status, sedaj predstavljajo še novo glasbeno poslastico Ja samo za te živin. Ta je nastala pod peresom vodje klape Pera Kozomare. Besedilo je dodal Robert Pilepić in dodal piko na i mirni baladi.

»Ja samo za te živin je pesem, ki govori o ljubezni. Kot naslov pove – jaz živim samo zate. Diham samo zate, ko te srečam, ne potrebujem ničesar več. Ljubezen, ljubezen in samo ljubezen – to je slogan klape Rišpet in ta pesem je točno to. Mi ne znamo in ne moremo drugače. Naše občinstvo od nas tudi pričakuje takšne pesmi. Ponovno smo pisali za svoje žene, dekleta, poslušalke, oboževalke, ki hodijo na naše koncerte in prepevajo z nami do konca. Za to živimo, to je naš veter v hrbet,« je o pesmi povedal Pero.
image
FOTO: Osebni arhiv

Pesem je dobila tudi video. »Mi s spoti ne pretiravamo, smo, kar smo – večni romantiki. Mislim, da smo tudi tokrat na video uspeli prenesti dalmatinski melos in ljubezensko sporočilo. Čudovito dekle, plaže in narava Jadrana res dodajo še nekaj več. Upamo, da se ljudje spomnijo na morje, na dopust, na veselje, ko poslušajo naše pesmi in gledajo naše spote.«

Ali je klapi uspelo pričarati morsko razpoloženje, presodite sami:


 
Deli s prijatelji