NOVI VIDEOSPOT

VIDEO: Hrvaški zvezdnik v videospotu pokazal vročo ženo in hčerke

Joško Čagalj Jole je glavno vlogo v spotu dodelil ženi.
 
Fotografija: FOTO: Promo
Odpri galerijo
FOTO: Promo

Jole, simpatični Dalmatinec, ki se ga tudi v Sloveniji spomnimo po mega uspešnicah, kot sta Nosi mi se bijela boja in Duša od papira, je posnel nov videospot. Čeprav smo ga vajeni poslušati na velikih odrih v poznejših večernih urah, je Joško v prvi vrsti družinski človek. Najraje na svetu ima svojo ženo Ano in tri hčerke, ki jim posveča ves prosti čas. Tokrat pa jih je prvič vključil tudi v poslovni projekt, vse štiri se namreč pojavijo v spotu. Medtem ko ima žena glavno vlogo, pa se dekleta pojavijo le za par sekund.
FOTO: Promo
FOTO: Promo

»Želeli smo, da je simpatično in iskreno, da smo točno taki, kot smo v resnici, in kot to opisuje pesem. Želeli smo prikazati realno situacijo, do katere lahko včasih pride v zakonu, in to brez plačanih igralcev, samo Ana in jaz. Živimo življenje, ki ima zelo hiter tempo, ampak midva vedno najdeva čas zase, čeprav je to včasih na meji mogočega. Na koncu vsake balade mene moja ljubezen čaka in samo ona me zanima,« je o novi pesmi in spotu povedal zabavni Dalmatinec.
FOTO: Promo
FOTO: Promo

Besedilo in melodijo za simpatično pesem sta ponovno prispevala zakonca Huljič, ki sta Jošku napisala skoraj vse pesmi. Skupaj so dobitna kombinacija, kar dokazuje tudi razprodana arena Cibona, ki jo je Jole do zadnjega kotička napolnil pred tremi meseci. Tudi na koncertu so ga podprla njegova zlata dekleta, ki so mu na oder prinesla torto.
 
Kako se je izkazala družina Čagalj, si oglejte na spodnjem posnetku:

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije