DJ AKCIJA PROTI KORONAZLOBCU

V petek zvečer bo žur, vrtel bo Umek, vabljeni ste vsi

Kurzschluss v sodelovanju z Umekom začenja z iniciativo #ŽURAMDOMA, s katero bo v času (samo)izolacije ob petkih prirejal zabave.
Fotografija: DJ Umek bo poskrbel za žur na daljavo. FOTO: Kurzschluss Promo
Odpri galerijo
DJ Umek bo poskrbel za žur na daljavo. FOTO: Kurzschluss Promo

Mladi in mladi po srcu, v petek zvečer se nam bo dogajalo. Vabljen je vsak. Karto že imate. Poskrbite le za zvočnike.



Namen virtualnih zabav je omogočiti odgovoren in varen način druženja na daljavo. Prva zabava je na sporedu v petek, 20. marca, ob 20. uri na Facebook strani Kurzschluss. Za glasbo bo tokrat skrbel techno virtuoz ter najbolj uspešen slovenski didžej in producent v svetu Uroš Umek.

Poslušajte za občutek, kaj nas čaka:


Boj proti koronazlobcu
Če običajno svoje najljubše izvajalce in didžeje spremljamo v velikih dvoranah, pa zaradi izrednih razmer Kurzschluss glasbena doživetja seli v dnevne sobe, kopalnice, spalnice in balkone. Pravijo, da glasba ne pozna meja. Ekipa Kurzschlussa bo v času (samo)izolacije skrbela za varno povezovanje ljudi z glasbo s pomočjo novih medijev.

»Na ta način želimo mlajšo generacijo spodbuditi, da tudi med vikendom, kljub želji po druženju in zabavi, ostane doma,« pojasnjuje Umek, ki bo skupaj z organizatorjem največjih klubskih dogodkov v Sloveniji, poskrbel za prvo brezplačno in varno zabavo že ta petek.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije