NOVA PESEM

V Italiji povzročili prometne zastoje

Priljubljena skupina Zvita Feltna predstavlja nov poletni hit Gin in tonic.
Fotografija: Na snemanju videospota je bilo zelo zanimivo. FOTO: Arhiv Skupine
Odpri galerijo
Na snemanju videospota je bilo zelo zanimivo. FOTO: Arhiv Skupine

Julijski dnevi so poleg visokih temperatur prinesli novo skladbo priljubljene skupine Zvita Feltna. Da pa njihovim poslušalcem in oboževalcem ne bo prevroče, nova pesem nosi naslov Gin in tonic.

Fantje svojo pot na slovenski glasbeni sceni nadaljujejo v enakih ritmih kot doslej, saj jim reggaeton, kot pravijo, najbolj odgovarja. Nova skladba je povsem poletna in mladeniči so na najnovejši izdelek zelo ponosni. »Nam je res noro všeč, upam, da se boste tudi naši poslušalci našli v njej,« o skladbi, ki je pravkar ugledala luč sveta, pravi njihov kitarist Theo Čebron.

Skupina še naprej ostaja zvesta isti avtorski in produkcijski ekipi, v vlogi avtorja glasbe se znova pojavlja Djomla KS, ki je poskrbel že za hit Edina, pod njegovo produkcijsko taktirko pa je nastal tudi videospot, ki so ga posneli v bližnji Italiji, v prelepem obmorskem mestecu Lido di Jesolo. Za snemanje so si fantje izposodili električna kolesa in se z njimi vozili po lokalnih ulicah ter za nekaj časa povzročili pravi prometni zastoj. Kljub slabi volji domačinov pa so bili fantje deležni veliko pozornosti in aplavzov turistov in drugih mimoidočih, ki jih je tedaj na ulicah kar mrgolelo. Kljub vragolijam, ki so jih izvajali, na srečo niso povzročili prometne nesreče pa tudi lokalne oblasti jih niso zasačile.


Sicer pa se pod besedilo podpisuje Rok Lunaček, ki pravi, da počasi postaja del benda. »Ker fante zares dobro poznam in smo skupaj kot ena majhna družina, mi besedila ni bilo težko napisati. Naslov pesmi mi je kot z neba padel takoj, ko sem prvič slišal melodijo. Gin in tonic je trenutno popularna pijača pri mladih in mladih po srcu, podobno kot glasba Zvite Feltne,« pravi Rok, eden najbolj iskanih tekstopiscev pri nas. Za aranžma in glasbeno produkcijo je znova poskrbel Blaž Hribar, vlogo avtorja pa je prevzel tudi pevec in vodja skupine Blaž Gec, saj je dodal svoj delež pri glasbi in aranžmaju.


Skupina je sicer polno zasedena z nastopi, letos se bodo po Blaževih besedah približali številki 100. »Res smo veseli, da nas imajo ljudje tako radi in da lahko za njih nastopamo večkrat na teden. Kot kaže, se bo število naših nastopov letos približalo magični stotici, kar nam daje še več energije za nadaljnje ustvarjanje,« še pove. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije