RENE KAPEL

Štajerski Justin Bieber ima novo (VIDEO)

Mladi pevec, ki študira v Londonu, sodeluje z zvezdniškim producentom.
Fotografija: Vse bolj se uveljavlja na slovenski glasbeni sceni. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Vse bolj se uveljavlja na slovenski glasbeni sceni. FOTO: OSEBNI ARHIV

Rene Kapel, mladi pevec, producent, tekstopisec in multiinštrumentalist, je izdal energično pesem My Wife. Po selitvi v London in uspešnici Bonnie & Clyde je k sodelovanju pri ustvarjanju pesmi My Wife povabil Davida Hudnika in Two Face Production. Skupaj jim je uspelo ustvariti kakovostno produkcijo, ki sledi ameriškim trendom. »Že od nekdaj me navdušuje tuture pop žanr in mislim, da nam je tokrat uspelo narediti dober primerek tega,« pravi Rene, ki motivacijo išče pri svojih idolih, kot so Ryan Tedder, Benny Blanco, Ed Sheeran, Justin Bieber, The Chainsmokers in Scott Storch. Rene je pesem popestril z avanturističnim videospotom, v katerem smo priča slovenskim lepotam narave.

Skupaj s Špelo Gosnik, uspešno manekenko, prikažeta mladostno ljubezen, polno dogodivščin, ki se lahko razvije v življenjsko zgodbo. Pod videospotom se podpisuje Matic Gabriel. Spremljal jih je Max Blažon, soustanovitelj NOIR FOOD, ki je poskrbel za snemanje. Sicer pa se Rene z glasbo ukvarja že petnajst let. Doslej je izdal sedem avtorskih pesmi ter sodeloval s številnimi slovenskimi in tujimi glasbenimi kolegi. Mednje uvršča angleškega producenta Stevena A. Williamsa, ki je sodeloval z legendarnimi Rolling Stonesi in Ericom Claptonom, skrbi pa tudi za Jamesa Arthurja, Little Mix in zvezdnico Rito Oro.


Rene je bil zmagovalec oddaje Rdeča preproga s Sebastianom ter osvojil tretjo nagrado na pevskem tekmovanju Fens. Je izjemno ambiciozen, saj ga je pot po dveh glasbenih šolah, dveh gimnazijah in diplomi zanesla v London, kjer opravlja magistrski študij glasbe in zvoka za film, televizijo in videoigrice.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije