NOVI ALBUM

Springsteen je bil kot otrok prazna lupina

The Boss napoveduje novo ploščo in turnejo.
Fotografija: Bruce Springsteen je za nastop na Broadwayu prejel televizijskega oskarja – tonyja. FOTO: Guliver/cover Images
Odpri galerijo
Bruce Springsteen je za nastop na Broadwayu prejel televizijskega oskarja – tonyja. FOTO: Guliver/cover Images

Bruce Springsteen je razveselil svoje oboževalce, ko je razkril, da pripravlja nov album, poleg tega pa naj bi se prihodnje leto z zasedbo E Street Band podal na turnejo po Evropi. The Boss je sila zaposlen, saj nastopa v razprodani samostojni seriji koncertov Springsteen on Broadway, ki bo del koncertnega filma produkcijske hiše Netflix, nastop bodo premierno predvajali 16. decembra.
Bruce Springsteen in njegova žena Patti Scialfa, ki se mu pridruži na odru. FOTO: Guliver/cover Images
Bruce Springsteen in njegova žena Patti Scialfa, ki se mu pridruži na odru. FOTO: Guliver/cover Images

Springsteen na Broadwayu nastopa petkrat na teden, od četrtka do sobote, začelo se je 3. oktobra 2017, končalo naj bi se 26. novembra istega leta, a so zaradi velikega povpraševanja dodali termine. Zadnji koncert bo tako 15. decembra letos.

»Na novem albumu bo avtorska glasba, to bo bolj solističen projekt,« je povedal Bruce. To bo njegova prva izdaja po letu 2014 in plošči High Hopes, še ta mesec pa bo izdal album 15 najljubših skladb, ki jih je zaigral v gledališču. Čeprav je bil program njegovih koncertov bolj ko ne enak, je občinstvo junija presenetil z ostro kritiko Donalda Trumpa in njegove politike ter ločevanja migrantskih otrok od staršev, mesec pozneje pa je oboževalce prvič presenetil z bisom.


​Zvezdnik je nedavno prvič spregovoril o težavah z duševnim zdravjem. »Kot otrok in najstnik sem se počutil kot popolnoma prazna lupina. Šele ko sem se začel polniti z glasbo, sem začutil osebno moč, učinek na prijatelje v majhnem svetu, v katerem sem živel. Začel sem dobivati občutek o sebi. A prihajam iz kraja s praznino.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije