Skupina Bomb Shell praznovala prvih pet let

Učiteljica Petra Zore s svojimi fanti ni mogla proslaviti jubileja.
Fotografija: Čim prej se želijo vrniti na odre. FOTO: ARHIV SKUPINE
Odpri galerijo
Čim prej se želijo vrniti na odre. FOTO: ARHIV SKUPINE

Simpatična pevka Petra Zore je imela med epidemijo kar precej dela. V nasprotju z marsikom na srečo ni ostala brez njega, ampak ga je imela celo več. Petra je učiteljica na eni od ljubljanskih osnovnih šol in pouk je zaradi korone, ki je stvari povsem postavila na glavo, od nje in njenih kolegov zahteval ogromno prilagajanja in več sedenja za računalnikom kot običajno. Z učenci je bila v času, ko so bila vrata učilnic zaprta in šolarji doma, povezana prek spleta. Ta čas je bil zanjo poseben tudi na glasbenem področju. S fanti iz skupine Bomb Shell je praznovala pet let skupnega ustvarjanja.

»Za vse nas je to bilo najlepše popotovanje v življenju, saj smo si že od nekdaj želeli ustvarjati kakovostno glasbo in koncertirati po Sloveniji. V bendu se je zamenjalo nekaj članov, a ljubezen do glasbe, pozitivna energija in zagnanost so še zmeraj isti,« pravi Petra. Svojega prvega koncerta se dobro spomnijo. Vse je kazalo, da bo v publiki le par prijateljev in njihovih družinskih članov, a se je prostor nepričakovano hitro zapolnil do zadnjega kotička. Občinstvo in organizator so bili nad Petro in skupino tako navdušeni, da so njihov koncert tradicionalno ponavljali kar tri leta, vse dokler niso stopili na večje odre. Žal zaradi trenutne situacije niso mogli ovekovečiti obletnice tako, kot so načrtovali. Želeli so organizirati pravcato koncertno praznovanje z različnimi glasbenimi gosti, vendar jim je virus prekrižal načrte.

»Žal so bili vsi naši koncerti odpovedani ali prestavljeni. Za nas je bilo to hudo, saj smo imeli načrtovano turnejo po Sloveniji. Večino nastopov nam je uspelo prestaviti, a nekaj jih je žal odpadlo. Žal mi je zaradi fantov in ljudi, ki so vključeni v organizacijo, saj so čez noč ostali brez prihodkov, ker so odvisni od naših nastopov. Kljub temu ostajamo optimisti in verjamemo, da se bodo stvari uredile. Kakor koli, ko se bodo, zagotovo iz karantene pridemo polni energije, dobre glasbe in zagnanosti, tako kot pred petimi leti,« še pravi Petra. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije