NOVA GLASBENA ZGODBA

Šest mesecev so bili dobro varovana skrivnost

Zadnje mesece se je pripravljala nova glasbena zgodba z udarno vsebino. Skupino Polkaholiki sestavljajo mladi glasbeniki Matic, Rene, Žiga in Gašper.
Fotografija: Polkaholiki so povzročili vihar na narodno-zabavni sceni v Sloveniji. FOTO: arhiv izvajalca
Odpri galerijo
Polkaholiki so povzročili vihar na narodno-zabavni sceni v Sloveniji. FOTO: arhiv izvajalca

Na slovenski glasbeni sceni ni zavel nov veter, temveč je zapihal vihar. Mladi fantje iz skupine Polkaholiki so v slovenski narodno-zabavni in zabavni glasbi povzročili pravo evforijo, o kateri poročajo tudi Hrvati.

Pred njimi je prva turneja in se je izjemno veselijo. FOTO: arhiv izvajalca
Pred njimi je prva turneja in se je izjemno veselijo. FOTO: arhiv izvajalca
Pojavili so se kot meteor, po naših informacijah so bili kar šest mesecev dobro varovana skrivnost ekipe producenta Raaya, mentorja številnih glasbenikov in glasbenih skupin, kot so Luka Basi, BQL in Nika Zorjan.

Matic, Rene, Žiga, Gašper so mladi, sveži in domiselni, kar dokazuje tudi posnetek, na katerem preigravajo priljubljeno pesem Mišići, ki jo je zapela trenutno največja zvezdnica na Balkanu Senidah. »Še preden so objavili predelavo te pesmi, so jih Hrvati označili za senzacijo iz Slovenije,« je na varovance ponosen Raay.

Sicer pa Polkaholiki na radijske in TV-lestvice prihajajo prvi teden decembra s singlom Povej, povej, njihovo poslanstvo pa je širiti polko in narodno-zabavno glasbo med mlade ne le pri nas, pač pa tudi zunaj Slovenije. Od drugih skupin jih razlikuje to, da imajo v repertoarju velike svetovne hite in največje dalmatinske uspešnice, ki jih ljudje obožujejo na veselicah v Sloveniji.


Fantje pravijo, da vsaka pesem v ritmih polke zveni še bolje, ob tem pa dodajajo, da je njihovo poslanstvo zabavati mlade in stare, se imeti ob tem super in dokazati, da je lahko polka tudi malce drugačna. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije