Rolling Stones s skladbo o izolaciji

Neuničljivi rockerji ustvarjajo naprej. Novi singel nastal v desetih minutah.
Fotografija:
Odpri galerijo

Podpisali so se pod kar 25 studijskih albumov ter ustvarili preštevilne nepozabne turneje in koncerte, nazadnje so se pridružili Lady Gaga in številnim drugim zvezdnikom na maratonskem virtualnem koncertu in zbirali denar za dobrodelne namene. V pandemiji pa je slovita skupina The Rolling Stones našla navdih tudi za novi singel, tako je prvič po letu 2012 izdala novo skladbo, in sicer z naslovom Living in a Ghost Town.

Številne države zdaj štejejo svoja mesta duhov, kraje, ki samevajo zaradi karantene in so oropani življenja. Kot je zaupal legendarni frontmen zasedbe, je skladba sicer nastala že pred kakšnim letom, in sicer jo je Mick Jagger napisal sam, v približno desetih minutah, nedavno pa jo je s preostalimi člani predelal in prilagodil zdajšnjim razmeram. Pripoveduje o osamljenosti v obdobju izolacije, opeva nekdanje lepe čase in izraža upanje, da bo zdajšnja kriza čim prej minila – ne nazadnje je novi koronavirus prekrižal načrte tudi znameniti skupini, ki je za letos načrtovala 15 koncertov po Severni Ameriki, a so jih morali preložiti.


Living in a Ghost Town je, kot rečeno, njihova prva izvirna skladba po letu 2012, izvirne plošče pa niso izdali vse od leta 2005, ko so predstavili A Bigger Bang. Zadnji dve desetletji predvsem koncertirajo in pri življenju ohranjajo svoje zimzelene in nepozabne uspešnice.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije