Robert snemal videospot ob hrvaški Dravi

Videospot za pesem Ja bolujem s hrvaškega festivala MEF je že na ogled. Že kmalu bo na radijske postaje poslal pesem Lijepa djevojko.
Fotografija: Robert Ficker ne počiva, po lansiranju videospota za pesem Ja bolujem že snuje dve slovenski skladbi tudi za naše festivale. FOTO: ZLATKO VRŽAN
Odpri galerijo
Robert Ficker ne počiva, po lansiranju videospota za pesem Ja bolujem že snuje dve slovenski skladbi tudi za naše festivale. FOTO: ZLATKO VRŽAN

Minulo nedeljo je izšel nov videospot za pesem Ja bolujem, s katero se je Robert Ficker novembra lani predstavil poslušalcem na Hrvaškem, na enem večjih festivalov, in sicer MEF, Međimurskem festivalu 2019.

»Ponosen sem, da je bila med 18 izbranimi pesmimi tudi moja. Na tem hrvaškem festivalu sem bil edini slovenski izvajalec,« pravi Robert, ki je prav za to pesem zdaj izdal videospot, snemali so ga ob reki Dravi na Hrvaškem.

»Dekle, ki nastopa v njem, je moja Žana. Posnela ga je videoprodukcija HIT, katere direktor je Josip Pokupec, s katerim prav tako že dolgo sodelujem,« nam še pove Ficker, ki je vesel, da je s to skladbo navdušil tudi naše južne sosede. Uvrščena je tudi na album 17 MEF – Međimurski festival 2019, ki ga je izdala največja hrvaška založba Croatia records.


Počival Robert kljub vsemu ne bo, saj bo že konec februarja pri založbi Menart izšla nova pesem z naslovom Lijepa djevojko, katere avtor glasbe in teksta je Rusko Richie, za aranžma pa je poskrbel Aleš Zibelnik (studio Zibelnik). »Medtem pa z glasbenikom Alexom Volaskom že ustvarjava dve slovenski skladbi, s katerima se nameravam udeležiti festivala Melodije morja in sonca ter Slovenske popevke,« nam še pove Robert. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije