MUZIKAL

Raketar bo priletel z zamudo

Muzikal o Eltonu Johnu z dvotedensko zamudo.
Fotografija: Sir Elton John je glasbena legenda. FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Sir Elton John je glasbena legenda. FOTO: Guliver/getty Images

Producenti so razkrili, da so prestavili premiero težko pričakovanega muzikala o Eltonu Johnu, imenovanega Rocketman. Vodilni pri Paramount Pictures dodajajo, da gre za ekranizacijo Eltonovega vzpona do slave, ki ga bomo po novem lahko občudovali 31. maja prihodnje leto – napovedovali so ga za 17. maja.
Utrinek s snemanja FOTO: Instagram
Utrinek s snemanja FOTO: Instagram

Glavno vlogo ima Taron Egerton, ki je z Johnom stal pred kamerami v filmu Kingsman: The Golden Circle (Kingsman: Zlati krog).
Eltonov mož David Furnish je povedal, da je bil sloviti glasbenik navdušen nad Taronovo igro – sam je posnel interpretacijo Eltonovih skladb v slovitem studiu Abbey Road. "Ko sem Eltonu odigral skladbe, je bil resnično navdušen," se spominja David. "Rekel je, da si ne predstavlja, da bi lahko bilo še boljše. Taronu je rekel, naj ga ne posnema, da mu ni treba peti natanko tako, kot poje on."
Sir Elton John je glasbena legenda. FOTO: Guliver/getty Images
Sir Elton John je glasbena legenda. FOTO: Guliver/getty Images

Spomnimo se, da so film napovedali že za leto 2011, pod scenarij pa se je podpisal Lee Hall, ki ga najbolje poznamo po filmu Billy Elliot. Napovedovali so ga kot visokoproračunski spektakel, v katerem sledimo čudežnemu otroku na poti do glasbene legende.


Za režijsko taktirko je prijel Dexter Fletcher, ki pozna Tarona s snemanja filma Eddie the Eagle (o slovitem britanskem smučarskem skakalcu). "Vsi misijo, da gre za biografijo, pa ni tako," pravi Taron. "Film je fantazijski muzikal, v bistvu so skladbe tiste, ki razkrivajo njegovo življenje v čustvenih situacijah. On ni edini lik, ki poje. To bo noro zabavno," je neučakan Taron. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije