KONCERT

Prvega ne pozabiš nikoli

Objavljeno 16. september 2019 14.22 | Posodobljeno 16. september 2019 14.25 | Piše: A. K.

Hrvaški šarmer Petar Grašo je nazdravil na svoje prve Stožice.

Slovenska publika ga obožuje. FOTO: S. N.
V čudovitem ambientu nove vinoteke Strelec na Ljubljanskem gradu so številni predstavniki medijev, znani obrazi in srečni izbranci uživali v ekskluzivnem druženju s hrvaškim šarmerjem, večkrat nagrajenim glasbenikom Petrom Grašem.
image
Petar Grašo, eden najbolj popularnih izvajalcev na območju nekdanje Jugoslavije, 15. novembra 2019 prihaja v Stožice. FOTO: SIMONE DI LUCA

V zabavnem, sproščenem in iskrenem klepetu, ki ga je vodila Ivana Šundov, je Petar zaupal nekaj sočnih podrobnosti iz svoje kariere in zasebnega življenja, nato pa je zapel veliko uspešnico Ako te pitaju, za katero je prejel najuglednejšo hrvaško glasbeno nagrado porin.
Največji kompliment je, ko se ljudje z mojimi pesmimi vrnejo v poletje.


Petnajstega novembra v Stožicah obljublja nepozaben spektakel za vse generacije, na katerem ne bodo manjkali ne aktualni hiti ne njegove največje uspešnice, ki jih je ustvaril. »V življenju vsakega glasbenika je vedno vznemirljiv občutek nekje nastopiti prvič. V Ljubljani, ki mi je zelo pri srcu, sem nastopil že večkrat, ampak tokrat bom imel čisto prvič v Stožicah samostojni koncert, in prvega ne pozabiš nikoli. Največji kompliment je, ko se ljudje z mojimi pesmimi vrnejo v poletje. To mi je zelo pomembno, saj moja glasba diši po Mediteranu,« pravi Petar, ki zagotavlja, da bo vzdušje poletnih morskih večerov pričaral tudi v stožiški areni.

»Koncert bo res nekaj posebnega, to bo pravi spektakel, z mano na odru bo moja skupina, veliko bo svetlobnih efektov, predvsem pa dve uri čiste zabave z odlično glasbo, kančkom romantike in dalmatinskim šarmom,« je izdal priljubljeni hrvaški pevec. 
Deli s prijatelji