ODDAJA SE VRAČA

Prihajajo Moto mrhe

To soboto se oddaja Pri Črnem Petru na Planet TV vrača v gostilno. Poleg glasbenikov bodo v njej motoristke iz Štajerske, Gorenjske in Koroške.
Fotografija: Moto mrhe so se pripeljale pred VPK studio na snemanje oddaje Pri Črnem Petru. FOTO: facebook
Odpri galerijo
Moto mrhe so se pripeljale pred VPK studio na snemanje oddaje Pri Črnem Petru. FOTO: facebook

Po štirih uspešnih oddajah Pri Črnem Petru, ki jo lahko gledamo na Planet TV in jih je ustvarjalna ekipa posnela na terenu, od tega so tri znane pravljice, ki so jih priredili, posneli v Škofji Loki, zadnjo pa v Kekčevi deželi v Kranjski Gori, kjer so se spomnili slovenskega filma o Kekcu, so se minuli teden že vrnili v studio, pod streho VPK studia v Ljubljani, kjer bodo snemali vse do konca junija. Prva, ki so jo posneli minuli vikend, bo na sporedu to soboto, 6. junija. »Ampak nič več ne bo tako, kot je bilo, kajti po novem je lastnik gostilne Bosanec Ibro (Ranko Babič, op. p.). Kaj to pomeni za gostilno, ne ve nihče, baje pa se bo novo dejstvo poznalo pri kulinariki, saj se bo jedlo po novem in tudi glasba bo prilagojena,« je bila skrivnostna voditeljica oddaje Jasna Kuljaj.

Moto mrhe so se pripeljale pred VPK studio na snemanje oddaje Pri Črnem Petru. FOTO: facebook
Moto mrhe so se pripeljale pred VPK studio na snemanje oddaje Pri Črnem Petru. FOTO: facebook

Kot je dodala, lahko pričakujemo tudi več živahnih balkanskih ritmov, Ibru pa so menda pripravili presenečenje, saj se bo na odru pojavila lepa pevka Klara, ki bo samo zanj in za njegove oči zapela legendarno pesem skupine Agropop z naslovom Jasmina. Za presenečenje bo poskrbel tudi sam Ibro, ki bo zapel uspešnico Lepega Dase Joške do Koroške, pri tem pa mu bo seveda pomagala celotna ekipa Črnega Petra, na back vokalih bosta natakarica Sofija, ki bo oblečena v dimije, in seveda voditeljica Jasna. Za še posebno razposajeno vzdušje bodo poskrbele motoristke iz Štajerske, Gorenjske in Koroške, bolj znane pod imenom Moto mrhe, ki so, kot pove že ime, navdušene motoristke. In menda bomo priča pravemu babjemu žuru. Za glasbo bodo tokrat poskrbeli Ansambel Domačini, skupina Črna mačka, Ansambel Žibert, pevec Tilen Lotrič, po dolgem času bomo videli in slišali tudi Frajkinclarje ter skupino Sopranos. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije