PRVA PESEM

Pomagal Modrijanom, zdaj izdal prvenec

Darko Mlakar je dve leti nastopal z Modrijani, zdaj predstavlja Ladjo ljubezni. Skladba je plod sodelovanja uspešnega tandema Raaya in Roka Lunačka.
Fotografija: Darko zelo pogosto nastopa v duetu z Robijem Rozmanom. FOTOgrafije: FACEBOOK
Odpri galerijo
Darko zelo pogosto nastopa v duetu z Robijem Rozmanom. FOTOgrafije: FACEBOOK

Darko Mlakar ni povsem neznano ime na naši glasbeni sceni. Gre za izkušenega glasbenika, ki se je mnogim vtisnil v spomin tudi zato, ker je dve leti, od 2016. do lani, občasno nastopal z Modrijani in bil njihov peti član.
Darko Mlakar se prvič predstavlja kot solist.
Darko Mlakar se prvič predstavlja kot solist.

Modrijani ga zagotovo ne bi sprejeli medse, če ne bi bil izjemen pevec in instrumentalist, ki igra več instrumentov. Kljub temu o njem ne vemo veliko, saj ostaja skromen mladenič, ki je dolgo skrival svoj talent in znanje, obenem pa je že več let, kar 12 let, član glasbene zasedbe Export B, zelo veliko nastopa v duetu z Robijem Rozmanom, nekdanjim članom Ansambla Vrt, ki je prenehal igrati.
Bil je peti član Modrijanov.
Bil je peti član Modrijanov.

Darko, sicer tudi izvrsten pevec, je dolgo okleval, ali naj se poda na samostojno glasbeno pot ali ne. Naposled se je odločil in dokazal, da je glasbeni fenomen, ki nehote pritegne pozornost. Skladbo z naslovom Ladja ljubezni je zanj ustvaril uspešen glasbeni tandem: Raay je spisal melodijo, Rok Lunaček pa besedilo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije