STRAŠLJIVO

Ob koncu snemanja planila v jok

Končali snemanje tretje sezone Stranger Things z Millie Bobby Brown. Osnovni ekipi so se pridružila nova igralska imena.
Fotografija: Stranger Things obuja osemdeseta. FOTO: Netflix
Odpri galerijo
Stranger Things obuja osemdeseta. FOTO: Netflix

Zvezdnico ene najbolj uspešnih televizijskih nadaljevank Stranger Things Millie Bobby Brown so v ponedeljek premagale solze, saj so v ameriški Atlanti končali snemanje tretje sezone. Nadaljevanje strašljive zgodbe, ki se odvija v osemdesetih letih in vsaj dveh dimenzijah, bo imelo osem epizod, pri Netflixu pa so potrdili, da bodo nadaljevanko predvajali prihajajoče poletje. Zvezdnica, ki šteje rosnih 14 let, si je za vlogo odstrigla kitke, ki so ji segale do pasu. No, to ji gotovo ni bilo težko, saj je z nagrado SAG okronana igralka za vsako epizodo prejela vrtoglavih 280.000 evrov. To bi spravilo v jok večino slehernikov. Spomnimo se, da se je javnosti prikupila z likom Jane Eleven Ives, drobne deklice, ki ima psihokinetično moč. »Zadnji dan snemanja Stranger Things 3. Jokala bom ves dan,« je na svojem instagramu pod fotografijo zapisala v Španiji rojena Britanka, ki je odraščala na Floridi, trenutno pa živi v New Yorku. O njenem uspehu priča dejstvo, da ji sledi kar 19,5 milijona ljudi, prav tako je najmlajša oseba, ki se je uvrstila na seznam 100 najbolj vplivnih ljudi na svetu po izboru revije Time.
Ekipi se je pridružila Maya Hawke. FOTO: Netflix
Ekipi se je pridružila Maya Hawke. FOTO: Netflix

Nova sezona naj bi se v veliki meri odvijala v namišljenem nakupovalnem središču Starcourt Mall v mestu Hawkins v Indiani. Gre za klasičen nakupovalni kompleks s prodajalnami in restavracijami, a v slogu globokih osemdesetih let. V njem je tudi slaščičarna Scoops Ahoy Ice Cream, kjer dela Steve Harrington (Joe Keery). Tam spozna najstnico Robin, ki jo igra Maya Hawke, hči Ume Thurman in Ethana Hawka. Znano je le, da Robin po naključju izve za skrivnost mesta Hawkins. Režiserski dvojček Ross in Matt Duffer je razkril, da bodo v prihajajoči sezoni ekipi dodali še dva odlična igralca, to bosta Cary Elwes kot
Na instagramu ji sledi 19,5 milijona ljudi. FOTO: Instagram
Na instagramu ji sledi 19,5 milijona ljudi. FOTO: Instagram
samovšečen politik in Jake Busey kot novinar Bruce, ki je zaposlen pri časniku Hawkins Post. Čeprav so se snemanja končala, pa to ne pomeni, da bo Millie ostala brez dela. Dvakratna nominiranka za emmyja je postala obraz nove kampanje Calvina Kleina. Njena kariera modela je dobila krila, ko je leta 2017 podpisala pogodbo z agencijo IMG Models. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije