ZNAN OBRAZ ...

Maja navdušila kot Tatjana

V oddaji Znan obraz ima svoj glas tudi dva z narodno-zabavnih odrov. Matic Supovec se je preobrazil v Blaža Švaba in nastopil z Modrijani.
Fotografija: Matic Supovec, prvi z leve, s člani Ansambla Unikat FOTO: Mojca Marot
Odpri galerijo
Matic Supovec, prvi z leve, s člani Ansambla Unikat FOTO: Mojca Marot

V oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki je na sporedu ob nedeljah zvečer na POP TV, videvamo v letošnji sezoni tudi pevca in pevko, ki smo ju bolj vajeni z narodno-zabavnih glasbenih odrov. To sta Matic Supovec, pevec Ansambla Unikat, in Maja Oderlap, ki je glasbeno pot začela kot pevka Ansambla Štrk, zdaj pa je že nekaj let solistka, mnogi jo poznajo tudi kot eno od voditeljic radia Veseljak in številnih glasbenih dogodkov po Sloveniji. In prav Maji je v četrti oddaji, ko se je preobrazila v pevko Tatjano Gros in obudila spomin na čudovito slovensko popevko z naslovom Nekoč sem noro te ljubila, uspelo prepričati in osvojiti tako žirante kot sotekmovalce in gledalce ter poslušalce in je na koncu zmagala.

Toda tudi Matic se je odlično odrezal, saj se je znašel v vlogi, ki mu je zelo domača. Preobrazil se je namreč v Blaža Švaba, na odru pa so ga spremljali Modrijani, ko je zapel njihovo Ti moja rožica. Že med pripravami ga je na vaji z obiskom presenetil pravi Blaž Švab, frontman Modrijanov, in mu naročil, naj bo na odru pravi muzikant, ki ima rad zven harmonike. Seveda zanj zelo navijajo in ga spodbujajo tudi njegovi unikatovci, ki vedo, da je izjemen vokalist, kar tudi dokazuje iz oddaje v oddajo.

Maja Oderlap, zmagovalka četrte oddaje Znan obraz ima svoj glas FOTO: FB
Maja Oderlap, zmagovalka četrte oddaje Znan obraz ima svoj glas FOTO: FB

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije