DOBILI POMOČ

Lepotna kraljica poje pri Črni mački

Objavljeno 24. marec 2019 18.57 | Posodobljeno 24. marec 2019 18.57 | Piše: Mojca Marot

Poleg Eve Boto se jim je pridružila še Danijela Burjan. Snemajo nove skladbe, poleti sledijo videospoti.

Črna mačka odslej z Danijelo Burjan
Skupina Črna mačka je ena tistih, ki je še vedno daleč najbolj zaželena na porokah, rojstnodnevnih in drugih obletnicah, skratka, na praznovanjih, kjer si ljudje zaželijo brezskrbno zabavo in tudi odlično glasbo. Za to v osnovi skrbita brata Jani in Dušan Čerček ter tudi Jože Sadek, ker imajo zelo veliko nastopov, se jim občasno pridružita tudi brata Zmago in Damir Tkavc, pa še Matej Dolar, Jani Rednak, Matej Rihter, da o pevkah niti ne govorimo. Dolga leta je bila njihova članica simpatična Teja Asič, profesorica matematike, a ko je postala mamica, so nastopi zanjo postali preveliko breme.

Fantje so takrat k sodelovanju povabili Korošico Evo Boto, katere slava je šla v nebo, ko je dekle našo državo zastopalo tudi na pesmi Evrovizije. A Eva s fanti še vedno poje, kadar ima čas, saj njen glas slišimo tudi na Radiu Center. Za vsak slučaj se je fantom pridružila simpatična Belokranjka Simona Plut, talentirana glasbenica, ki smo jo lahko videli tudi v šovu Slovenija ima talent, kjer si je z zasedbo The Plut Family prislužila zlati gumb. S svojo sestro in bratoma se je udeležila tudi natečaja Družina poje v oddaji Slovenski pozdrav. A Simona je februarja postala mamica prvorojenke Lore, tako da se trenutno posveča materinstvu.

image
Simona Plut, njen Sandi Benec in njuna prvorojenka Lora

»Poleg Eve Boto nam na nastopih pomaga še Danijela Burjan. Triindvajsetletna Zrečanka se je vklopila v naš sistem in takoj smo zadihali skupaj. Je vedno nasmejana in polna energije, odlična izšolana pevka, za nameček pa ima še dva lepotna naziva. Danijela je namreč aktualna miss Earth Slovenije 2018 in Emerald Queen 2017,« se pohvali Jani Čerček. Ja, ni kaj, Črna mačka očitno zna izbirati svoje pevke. »Ker študira veterino v Ljubljani, se tudi večkrat pošalimo, da nas, fante v skupini, prav zaradi tega lahko hitro ukroti, če je treba ...« se še nasmeje Jani. Ni kaj, fantje imajo veliko razlogov, da kar pokajo od ponosa. Sicer ta čas že snemajo tudi nove skladbe, poleti pa bodo poskrbeli, da bodo posneli še kakšen videospot.
Deli s prijatelji