PONOVNA ZDRUŽITEV

Lady Gaga in Bradley Cooper spet skupaj?

Na velikem platnu naj bi ju tokrat povezali Varuhi galaksije 3. Zavračata govorice o zvezi, namigovanj o nosečnosti ne komentirata.
Fotografija: Nekateri celo ugibajo, ali zvezdnika pričakujeta otroka! FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Nekateri celo ugibajo, ali zvezdnika pričakujeta otroka! FOTO: Guliver/getty Images

Lady Gaga in Bradley Cooper sta polno zaposlila rumeni tisk. Poleg snemanja romantičnih in strastnih prizorov v glasbeni uspešnici Zvezda je rojena ter ganljivega nastopa na letošnji podelitvi oskarjev sta dogajanje začinili še dejstvi, da sta v zasebnem življenju oba končala ljubezensko zgodbo − on se je po štirih letih razšel z manekenko Irino Shayk, s katero ima hčer, ona pa je zapustila zaročenca Christiana Carina. Čeprav slovita pevka in očarljivi filmski zvezdnik odločno zavračata namigovanja o vroči kemiji in iskricah, je olja na ogenj neskončnih ugibanj prilila tale novička: znova naj bi združila moči na velikem platnu!


Varuhom galaksije naj bi se v tretjem delu pridružila tudi Lady Gaga. FOTO: Reuters
Varuhom galaksije naj bi se v tretjem delu pridružila tudi Lady Gaga. FOTO: Reuters
Lady Gaga naj bi se pridružila ekipi Varuhov galaksije, so najnovejše vesti z druge strani luže, v tretjem delu Marvelove franšize naj bi glasbenica in igralka posodila glas Lady Lylli, ki se seveda zaplete z Rocketom Raccoonom, junakom Bradleyja Cooperja. Zvezdniška zasedba za tretji del akcijske domišljijske uspešnice naj bi bila že izbrana in potrjena, in čeprav so junaki animirani, se oboževalci in podpihovalci ljubezenske zgodbe med pevko in igralcem nadvse veselijo premiere. Pa tudi ustvarjalci, ki srčno upajo, da bodo govorice o romanci pripomogle k večjemu obisku v kinematografih. Te niso niti najmanj nedolžne, kajti to, da sta Bradley in Gaga zaljubljena do ušes in zavoljo nedavnih razhodov zvezo skrivata, ni nič novega, najnovejše vestičke namreč poročajo kar o skupnem naraščaju, ki naj bi na svet prijokal v prihodnjih mesecih. Zvezdnika morebitne nosečnosti, ki naj bi bila vzrok za Irinino slovo, še nista komentirala.


Režiser in glavni ustvarjalec Varuhov galaksije ostaja James Gunn, ki je k sodelovanju povabil tudi legendo Vojne zvez Marka Hamilla.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije