IGRA

Keanu Reeves junak računalniške igrice

Ameriški filmski igralec z navdušenjem sprejel ponudbo. V igrici cyberpunk 2077 si ljudje prihodnosti spreminjajo telesa.
Fotografija: Keanu na premeri filma John Wick 3 FOTO: Guliver/cover Images
Odpri galerijo
Keanu na premeri filma John Wick 3 FOTO: Guliver/cover Images

Superzvezdnik Keanu Reeves je v Los Angelesu presenetil svoje oboževalce, ko se je nepričakovano pojavil na dogodku Microsoft's E3. Ljudje so bili sprva nekoliko zmedeni, a je kmalu pojasnil, da se bo pojavil kot lik v prihajajoči videoigrici z naslovom cyberpunk 2077. Na prodajnih policah naj bi bila aprila prihodnje leto. Nenapovedan prihod 54-letnega igralca je postal osrednji dogodek na srečanju ljubiteljev računalniških igric in tehnologije.
Keanu iz igrice FOTO: Xbox
Keanu iz igrice FOTO: Xbox

»Pozdravljen, Los Angeles-E3!« je Keanu pozdravil obiskovalce in nadaljeval: »Pred časom so prišli k meni fantje iz CD Projekt Red in me vprašali, ali bi bil pripravljen sodelovati pri njihovem novem projektu Cyberpunk 2077. Na dolgo in široko so mi razlagali, kako so ustvarili ta obsežen in odprt svet z zgodbo, ki se vejasto širi. Kako boš lahko priredil svoj lik skozi odločitve, ki jih boš sprejemal med igro. Česa takšnega še nisem poznal, zelo sem se navdušil.«


Nato je razkril, da se bo igra dogajala v prihodnosti, v kateri je nekaj povsem običajnega, da si ljudje spreminjajo telesa. V podmestju vladajo različne tolpe izobčencev. Keanu je izdal, da ga od nekdaj privlačijo takšne zgodbe, igričarji bodo imeli občutek, da se prav zares sprehajajo po ulicah prihodnosti, izkušnja naj bi bila osupljiva. Še vedno ni jasno, kakšno vlogo bo imel v prihajajoči igrici, očitno bo nekakšen asistent oziroma mentor igralca.

Letošnje leto je Keanuju zelo naklonjeno, saj je doživel zavidljiv uspeh s filmom John Wick 3: Parabellum, ki je od 17. maja prinesel že več kot 252 milijonov dolarjev zaslužka. Pojavil se je v Netflixovi produkciji Always Be My Maybe. Uspešna in prikupna romantična komedija navdušuje mlajše občinstvo in mu je prinesla veliko pozornosti tudi pri mlajših gledalcih.


Prav tako mu bomo lahko prisluhnili v filmu Svet igrač 4 (Toy Story 4), kjer je posodil glas Duku Caboomu. Za piko na i se lahko veselimo obuditve dvojca iz devetdesetih Billa in Teda. Za tretji del franšize je Keanu znova združil moči z Alexom Winterjem. Kdaj bo film prišel na velika platna, pa še niso razkrili. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije