NAGRADNA AKCIJA

Kako se imenuje hit Željka Joksimovića? Naš kuža ali Lane moje?

Slovenske novice podarjajo osem kart za prihajajoči koncert Željka Joksimovića.
Fotografija: Željko bo Slovencem žvrgolel 9. maja v Ljubljani. FOTO: Promocijski material
Odpri galerijo
Željko bo Slovencem žvrgolel 9. maja v Ljubljani. FOTO: Promocijski material

Po dobrih treh letih se 9. maja ob 20. uri v našo največjo dvorano, Areno Stožice v Ljubljani, vrača priljubljeni pevec iz Beograda Željko Joksimović.

Hiti Menjaj pesmuMilimetarZvezdaNije ljubav stvar in druge skladbe iz njegovega opusa vedno znova potrjujejo, da je Joksimović veliki glasbeni genij. Njegove skladbe imajo na youtubu po več milijonov ogledov, rekorder med njimi je Milimetar z rekordnimi 52 milijoni ogledov. Joksimović igra neverjetnih 11 instrumentov, prvi veliki uspeh pa je pri rosnih 12 letih dosegel v Parizu, kjer je zmagal na tekmovanju Prva harmonika Evrope. Leta 2004 je zastopal Srbijo na Eurosongu in dosegel odlično drugo mesto. Tri leta kasneje je za sarajevsko skupino Hari Mata Hari napisal pesem, ki je ponovno dosegla veliki uspeh s tretjim mestom.

Na Slovenskih novicah bomo razveselili štiri naše bralce: vsakemu izmed njih bomo podarili po dve vstopnici za ogled koncerta Željka Joksimovića 9. maja v Ljubljani. Vse, kar je treba storiti, je sodelovati v naši nagradni igri, pravilno odgovoriti na zastavljeno vprašanje iz naslova in upati, da vam bo sreča pri žrebu naklonjena.



{link}387603**[PDF] Pravila in pogoji za sodelovanje{/link}

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije