SERENADA

Je to pevkin najgloblji dekolte v njeni karieri?

Manca Špik se po letu in pol od zadnje samostojne pesmi vrača z novim hitom. Seksi kot še nikoli do zdaj priznava, da njeno srce še vedno bije za Boruta.
Fotografija: V zadnjih treh letih, odkar je postala mati, je svoje atribute skrivala. FOTO: YOUTUBE
Odpri galerijo
V zadnjih treh letih, odkar je postala mati, je svoje atribute skrivala. FOTO: YOUTUBE

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk Manca Špik se vrača z novim hitom z naslovom Serenada, v katerem lahko simpatično pevko vidimo v izdaji, v kakršni je od nje v zadnjih letih nismo bili vajeni. Z globokim dekoltejem in v rdeči obleki prepeva o podoknici, ki pa je sama nikoli ni bila deležna.
Manca Špik s skupino Erosi, s katero je posnela zadnjo uspešnico Bela barka, napoveduje koncertno turnejo po slovenskih odrih. FOTO: YOUTUBE
Manca Špik s skupino Erosi, s katero je posnela zadnjo uspešnico Bela barka, napoveduje koncertno turnejo po slovenskih odrih. FOTO: YOUTUBE

»V moji omari sta le dve rdeči obleki. Ena je z Melodij morja in sonca, na katerih sem zmagala s skladbo Baila baila baila, drugo pa je moja stilistka Vesna Mirtelj oblikovala pred kratkim, za potrebe snemanja moje Serenade. Ko sem slišala pesem, me je prešinilo, da moram znova obleči rdečo obleko,« pravi Manca, ki je imela občutek, da bo z njo požela kup pohval. Prizna, da je na račun svojega globokega dekolteja prejela kar več sporočil.
V videospotu se je znašla v objemu prijatelja Žige Jamnika. FOTO: YOUTUBE
V videospotu se je znašla v objemu prijatelja Žige Jamnika. FOTO: YOUTUBE

»Moram priznati, da sem se nekaj let malce skrivala in zapirala. Pa se tega sploh nisem zavedala. Ne vem, mogoče zato, ker sem postala mama,« je iskrena Manca. Ko pa ji je ekipa posredovala scenarij in ideje za videospot, se je brezpogojno prepustila slogu, ki ga je pesem narekovala.

»Oči imamo zato, da gledamo, ušesa zato, da poslušamo, in srce zato, da ljubimo. Zakaj bi nasprotovala zakonom narave?« se nasmehne Manca. Pravi, da so videospot posneli v enem dnevu, v Goriških brdih in v sosednji Italiji. »Vse je potekalo gladko, vreme je bilo čudovito, kot narisano. Precej ljudi me je tudi vprašalo, kdo je skrivnostni igralec v mojem videospotu. Vesela sem, da mi je na pomoč priskočil moj klaviaturist v bendu in prijatelj Žiga Jamnik. Dogovarjali smo se z raznimi izklesanimi in na videz popolnimi manekeni, a me niso prepričali s svojo energijo, saj smo v spotu želeli fanta, ki je ljudski, preprost, simpatičen in ima izkušnje s snemanjem. In to zagotovo Žiga je! Z Žigo se že dolgo poznava in sva se hitro ujela, tako da večjih težav nisva imela. Le pri plesu sem bila malo lesena, kar pa je že od nekdaj moja težava, saj mi ples nikoli ni najbolje ležal,« priznava Manca in doda, da so vse špekulacije, da naj bi se med njima iskrilo, odveč, saj njeno srce še vedno strastno in glasno bije za Boruta, njenega življenjskega sopotnika in očeta njene triletne hčerke Lane.


Sicer pa so pred Manco izjemno delovni meseci, saj je s pesmijo Serenada napovedala prvo koncertno turnejo, ki se je izjemno veseli. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije