KONCERT NA NAŠEM PORTALU

Oglejte si ponovno: najlepše balade Giannija Rijavca (KONCERT)

Na našem portalu smo v soboto zvečer prenašali posebno glasbeno poslastico: koncert Giannija Rijavca.
Fotografija: Koncert na našem portalu prenašamo v živo: prenos sprožite z gumbom play spodaj. FOTO:
Odpri galerijo
Koncert na našem portalu prenašamo v živo: prenos sprožite z gumbom play spodaj. FOTO:

Prenos koncerta bi moral biti že 26. aprila, pa je zaradi tehničnih težav z internetom odpadel. Na našem portalu si ga je bilo mogoče ogledati v soboto od 21:15. Za vse zamudnike objavljamo posnetek.  

Gianni Rijavec je izvajal najlepše balade (Ljubezen, Tvoj poljub, Ti si lepa kot pomlad, Sanje ...). Spremljata ga Matjaž Švagelj na akustični kitari in s spremljevalnimi vokali in Metod Štrukelj.


»Koncert se je posnel na mojem domu na Trnovem pri Gorici, natančneje na sedežu Mednarodne mirovniške fundacije Beli golob, ki je nad portalom, vhodom v našo domačijo. Namen koncerta je pridružiti se akciji 'Ostani doma' in s tem zmanjšati možnost za okužbo s koronavirusom,« je povedal Gianni.

Gre tudi za poklon slovenski glasbi in glasbenikom, ki so dobesedno ostali brez dela in zaslužka: »Kdo ve kdaj bomo lahko ponovno nastopali v živo pred publiko?« se je vprašal Gianni. »Glasbeniki in kultura nasploh smo bili prvi, ki smo ostali brez dela, in bomo zagotovo zadnji, ki bomo lahko ponovno normalno zaživeli, če sploh!?«

Glasbene točke je s slikanjem popestrila Giannijeva žena Patricija Rijavec Simonič.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije