Gianni Rijavec napovedal koncert: »Glasbeniki smo prvi ostali brez dela«

Glasbeno točko bo popestrila tudi njegova žena Patricija.
Fotografija: Gianni Rijavec. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Gianni Rijavec. FOTO: Osebni arhiv

V soboto, 9. maja, ob 21.15 bo na televiziji TV3 in spletnem portalu Slovenske novice posnetek koncerta Giannija Rijavca, ki je zapel in zaigral kar doma. Koncert bi moral biti na sporedu 26. aprila, vendar je prenos zaradi tehničnih težav odpadel. Izvajal bo svoje najlepše balade (Ljubezen, Tvoj poljub, Ti si lepa kot pomlad, Sanje ...). Poleg klavirja in vokala ga bosta spremljala še Matjaž Švagelj na akustični kitari (tudi vokal) in Metod Štrukelj – vokal.

Koncert je bil sneman na pevčevem domu na Trnovem pri Gorici, natančneje na sedežu Mednarodne mirovniške fundacije Beli golob, ki je nad portalom, vhodom v njihovo domačijo. Namen koncerta je pridružiti se akciji Ostani doma in s tem zmanjšati možnost za okužbo s koronavirusom.

»Poleg tega pa je to tudi poklon slovenski glasbi in glasbenikom, ki smo dobesedno ostali brez dela, zaslužka in kdo ve kdaj bomo lahko ponovno nastopali v živo pred publiko. Glasbeniki in kultura nasploh smo bili prvi, ki smo ostali brez dela in bomo zagotovo zadnji, ki bomo lahko ponovno normalno zaživeli, če sploh! Glasbene točke bo s slikanjem popestrila moja žena Patricija Rijavec Simonič,« je za naš portal dejal Gianni.

Vabljeni torej na romantični glasbeni večer GIANNI RIJAVEC – KONCERT OD DOMA V ŽIVO v soboto, 9. maja, ob 21.15 na TV3 in portalu slovenskenovice.si.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije