OBLETNICA

Elvis Jackson nimajo dovolj

Posneli so novo pesem s pomenljivim naslovom. Konec meseca bodo proslavili 20 let delovanja.
Fotografija: 28. novembra bodo praznovali v ljubljanski Cvetličarni. FOTO: Arhiv skupine
Odpri galerijo
28. novembra bodo praznovali v ljubljanski Cvetličarni. FOTO: Arhiv skupine

Elvis Jackson so si letos nedvomno zadali precej delovni november. Potem ko so se nedavno znašli na istem odru s pevsko divo Heleno Blagne, bodo 13. novembra nastopili tudi v Izštekanih na Valu 202, 28. novembra pa bodo svojih glasnih 20 let proslavili s polakustično in polelektrično koncertno zabavo v ljubljanski Cvetličarni.


Prav vsi ti projekti prinašajo novost – brass sekcijo, ki dodaja posebno norijo že tako dinamičnemu Elvisu Jacksonu na odru. Za uvod in ogrevanje Buda, Berto, Slauc in Soki svojim zvestim oboževalcem predstavljajo novo pesem z naslovom Can't get enough, ki je po besedah Davida Kovšce - Bude nastala v prav posebnem obdobju benda in govori o manj rožnatih plateh življenja, vztrajanju, učenju iz napak, zaupanju vase in o končni zmagi.
Letos praznujejo 20 let delovanja. FOTO: Ana Beltran Porcar
Letos praznujejo 20 let delovanja. FOTO: Ana Beltran Porcar

»Težji trenutki in izkušnje v življenju so neke vrste izziv in motivacija, pomagajo nam razumeti svet okoli nas in tako se na osebni ravni razvijamo tudi mi sami,« pravi frontman ene najuspešnejših domačih zasedb, pogosto pa se jo sliši tudi na tujih odrih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije