NOVA SKLADBA

Domžalski Balklan: Preden kar koli rečete, se ustavite in se zamislite (VIDEO)

Domžalski ustvarjalci so združili moči.
Fotografija: Balklan. FOTO: Promo
Odpri galerijo
Balklan. FOTO: Promo

Ta teden je luč sveta ugledala nova skladba domžalskih ustvarjalcev, ki so se, kot sami pravijo, končno združili in usmerili skupne moči v to, »da vsi vedo, kje so naše Domžale«. Novonastala skupina je dobila ime Balklan, sestavljajo pa jo reperji El Makedoner, Sladki Greh in ES-EY. Ti pravijo, da skladba ni tipičen primer klasičnega repa iz 90. let prejšnjega stoletja, temveč da gre za novodobno pesem s sodobnimi zvoki.


Pesem To so Domžale II je nekakšno nadaljevanje pesmi iz leta 2017. Takrat se je El Makedoner (Stefan Josifovski) povezal s Sanelom in Turkom. Videospot pesmi To so Domžale ima na youtubu kar lepo število ogledov, po dveh letih pa so se za nadaljevanje skladbe odločili prav zaradi uspeha prvotne verzije, a tokrat v malce drugačni zasedbi.

Domžalski reperji in ustvarjalci. FOTO: Promo
Domžalski reperji in ustvarjalci. FOTO: Promo

»Preden kar koli rečete, preden kar koli napišete pod katerim koli videospotom: prosim, ustavite se za trenutek in se zamislite, koliko časa in koliko živcev porabimo za vse to. Ni pomembno, od kod ste, ni pomembno, kaj delate, pomembno je, da zaznate tuj trud, in če ne drugega, ga vsaj pohvalite, ker počasi dobivamo že sive lase od tega,« pravi v smehu Josifovski.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije