Božične sanje Štajerskega Brendija

Štajerski pevec je v teh dneh posnel novo pesem, primerno za praznični čas. Pod valček z žalostno vsebino sta se podpisala Boris Jelenko in Drago Horvat.
Fotografija: FOTO: Boris Prelog Http://boris.prelog
Odpri galerijo
FOTO: Boris Prelog Http://boris.prelog

Mariborski pevec Renato Leber, ki se na glasbeni sceni predstavlja z vzdevkom Štajerski Brendi, ima v teh dneh veliko dela kot glasbenik pa tudi kot računovodja, kar je njegova osnovna izobrazba. Pa je kljub temu našel čas, da je na radijske postaje po nekajmesečnem premoru prav zdaj poslal novo skladbo z naslovom Božične sanje.

Glasbo in aranžma zanjo je napisal Boris Jelenko, besedilo pa znani tekstopisec Drago Horvat. »Pesem je žalostna, saj pojem o dečku, ki je izgubil atija, zato si za božič ne želi nobenih daril, le to, da bi se ati vrnil k njemu. Ker pa se mu želja ne izpolni, je na božični dan zelo žalosten in s solznimi očmi, polnimi upanja, zre v noč,« nam vsebino opiše pevec, ki je te dni izdal novo, že 14. zgoščenko, naslovil jo je Spomin na stare dni po eni od 20 skladb, kolikor jih je na albumu in so primerne za različne priložnosti.


Sicer je za vse oboževalce tudi letos pripravil tradicionalni koledar. Že zdaj napoveduje, da bo tudi leta 2020 izdal nekaj novih pesmi, ki jih že snema v studiu. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije