NOVA PLOŠČA

Avtobus Posavcev zasedel Orto Bar

9 zgodb njegovega življenja je na najnovejšem izdelku Rudolfa Gasa.
Fotografija: Od RnB, soulfunka do rocka FOTO: MARIJA MICA KOTNIK
Odpri galerijo
Od RnB, soulfunka do rocka FOTO: MARIJA MICA KOTNIK

Kar z avtobusom so se prijatelji in znanci iz Posavja, kjer Rudolf Gas domuje, ter ljubitelji njegove glasbe pripeljali v ljubljanski Orto Bar na promocijo njegovega najnovejšega (po dolgih letih) izdelka.

Na njem je devet zgodb njegovega življenja, vse pesmi pa se vrtijo okoli stilov, ki so ga in ga še vedno opisujejo … večbarvnega, od RnB, soul funka do rocka.


In tako so zvenele tudi najnovejše pesmi Rudolfa Gasa, ki se ga številni še spomnijo iz zasedbe KUT Gas. Svet planet, Mlad fant na peronu, Del neba, Lahko me ljubiš je le nekaj komadov z Gasovega svežega albuma, katerega nosilno pesem Svet planet je predstavil že sredi letošnjega leta, za svoj drugi samostojni album pa je dodal še osem avtorskih skladb.

V spodnjem klubu ljubljanskega Orto Bara so se v skupini Rudolf Gas & the Family predstavili še Miha Recelj na bobnih, Dejan Hudoklin na bas kitari, Primož Hudoklin na kitari, Anže Vrabec na klaviaturah, Boštjan Bone s trobento, Nina Merkoci na saksofonu. Spremljajoče vokale sta zapeli Maruša Ferenčak in Gasova hči Veronika Strnad

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije