PREGOREL JE

Zvezdo šova na Pop TV hospitalizirali (FOTO)

Spremljali smo ga v oddaji Zvezde plešejo.
Fotografija: Uroš na urgenci. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Uroš na urgenci. FOTO: Instagram

Simpatični radijski voditelj Uroš Bitenc, ki so ga gledalci spremljali v šovu Zvezde plešejo, kjer se je na parketu vrtel z rusko soplesalko Valerijo Musino, se je tokrat javil iz jeseniške bolnišnice. Očitno so mu viroze, ki razsajajo te dni, močno ponagajale. Prejel je celo infuzijo. Takole je zapisal na instagramu in dodal fotografijo iz bolniške postelje (nelektorirano).

»Če si ne vzameš časa za zdravje, si ga boš moral za bolezen. Ta quote mi je prejšnji teden pokazala Antea Bitenc pa se mi je dopadel. Ampak sem vseeno šel delat z vročino. Nikoli več. Tole se mi zdaj vleče in vleče, en dan vročina, drug dan bolje, tretji dan spet ... Evo zdej so me pa super porihtal na Jesenicah, fantastično osebje! Same prijazne punce!«

Obležala pa je tudi njegova žena Antea, ki je na svojem profilu prav tako delila trenutke okrevanja. Objavila je fotografijo, na kateri z Urošem ležita objeta na kavču v dnevni sobi. Njuna hčerka Ula pa je odšla v varstvo k babici, zaradi česar je imela mlada mamica kar malo slabo vest. Sicer pa je Antea oboževalce pomirila, da je Uroš že v domači oskrbi, pridružila se jima je tudi hčerkica. Zdaj v varnem zavetju doma skrbijo za svoj imunski sistem in se imajo fino. 

Preberite tudi: 
Drugi rojstni dan se je končal na urgenci
Zvezde plešejo: Ula Sijaj pleše z očkom Urošem


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije