ŽIVLJENJE NA NITKI

Zvezdnik slovenskega šova hudo poškodovan v prometni nesreči

Objavljeno 27. maj 2020 20.45 | Posodobljeno 27. maj 2020 21.11 | Piše: P. K.

Gledalci se ga spomnijo iz resničnostnega šova Big Brother.

FOTO: Facebook
Alen Andrić, ki je skupaj z Mirelo Lapanović in drugimi nastopil v šovu Big Brother, zdaj pa se ukvarja z osebnim trenerstvom, je doživel prometno nesrečo. Z motorjem se je zaletel v osebno vozilo, ki mu je prekrižalo pot, in končal na urgenci. Alen je fotografijo uničenega motorja objavil na facebooku. O nesreči smo poročali tudi mi, takrat je policija sporočila, da je motorist huje poškodovan, njegovo življenje pa ogroženo. Prvo obvestilo so dan kasneje dopolnili s tem, da je ponesrečeni voznik zunaj smrtne nevarnosti.

»Važno, da smo živi in ok,« se je po nesreči oglasil na družabnem omrežju facebook.

image
FOTO: Tomaž, bralec poročevalec

Iz šova se Alena spomnimo po tem, da je razkril, da je v njegovi postelji pristalo več kot 100 deklet, med drugim tudi številne znane Slovenke. S tem si je pridobil naziv Casanove v hiši, Alma pa se mu je takrat ravno zaradi tega raje izognila. V takratni sezoni šova je sicer zmagala Mirela.

image
Alen Andrić. FOTO: Arhiv

Izvedeli smo, da je bil Alen že dvakrat poročen, nobeden od njegovih dveh zakonov pa se ni obdržal. S prvo soprogo, o kateri smo poročali, da o Alenu ni želela dajati izjav, ima sina, za katerega naj ne bi skrbel. Drugič je v zakonski stan skočil pred nekaj leti, in sicer s plesalko Teo Mašič, ki je v svoji karieri nastopala s številnimi slovenskimi glasbeniki. Alen se je poročil tudi tretjič. Z ženo Dunjo pogosto objavlja dogodivščine iz zasebnega življenja, z njeno hčerjo in svojim sinom pa so resnično videti zadovoljna družina.
Deli s prijatelji