Zvezdnica Reka ljubezni že en mesec v karanteni

Igralka Lara Komar je z družino zaprta v stanovanju v Trstu.
Fotografija: Lara in sinova Artur in Joakim
FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Lara in sinova Artur in Joakim FOTO: INSTAGRAM

Lara Komar, zvezdnica priljubljene serije Reka ljubezni, si je življenje z možem pred leti ustvarila v italijanskem Trstu, kjer danes mineva že en mesec izolacije. Lara na družabnem omrežju instagram redno objavlja številne aktivnosti, ki jih počne skupaj z možem in sinovoma.

Sicer pa nam je zvezdnica pred kratkim zaupala, da je v minulih tednih bila prav posebno bitko: »Pri nas je res grozljivo, zato je bilo treba položaj vzeti zelo resno, četudi ljudje nočejo verjeti, da so se znašli v pravi nočni mori. Ampak zdaj ni čas za paniko, temveč odgovornost, o čemer me je prepričala sestra, zaposlena v bolnišnici, ki je pravzaprav v prvi bojni vrsti na terenu.« Zaupala nam je tudi, kako doživlja čas, o katerem tako radi tarnamo.


»Vsak dan se pogovarjamo, da nimamo časa, in samo tečemo od opravka do opravka. V tej novi situaciji pa opažam, da mi večji izziv kot ritem predstavlja organizacija. Imam dva otroka in ves čas smo skupaj, zato me je sprva prevzel občutek, da se je vse ustavilo. Malčki nas spodbujajo, da moramo živeti aktivno, sicer bi vsaj tri dni ležala v kadi,« ostaja optimistična igralka in dodaja, da nas te okoliščine lahko notranje nahranijo in napolnijo, čeprav je čas težak in naporen. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije