NEPRIJETNO

Znano vlogerko okradli v Italiji

Kaja Karba je sredi Benetk doživela izjemno neprijetno izkušnjo. Zadevo rešuje na daljavo, saj s fantom živi in dela v Londonu.
Fotografija: Obisk Benetk ju je drago stal. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Obisk Benetk ju je drago stal. FOTOGRAFIJI: INSTAGRAM

Nesreča in tatovi nikoli ne počivajo, kar je pred kratkim na lastni koži izkusila dvaindvajsetletna Kaja Karba, ena najbolj priljubljenih ustvarjalk na youtubu in instagramu. Ta se je namreč pred dnevi s fantom Ninom mudila v Benetkah, kjer pa ju je na parkirišču čakalo neprijetno presenečenje. Neznanci so namreč vdrli v njun avtomobil, ki sta ga imela parkiranega v bližini središča mesta, kjer sta se potepala, in v le nekaj minutah so ga izpraznili in jo popihali z vsem, kar jima je bilo ljubo.

»Ukradli so nama štiri kovčke, tri prenosnike, dva električna skiroja, telefon, ogromno denarja, dva diska s pomembnimi podatki, praktično vse. Najpomembnejše in najdražje stvari, ki jih imava,« je razkrila Kaja, ki je svoje spletne prijatelje pozvala, naj ji pomagajo s kakšnim nasvetom, saj jima menda italijanska policija ni želela, saj da naj bi v njun avtomobil vdrli člani bolgarske ali
Mlada slovenska vlogerka živi v Londonu.
Mlada slovenska vlogerka živi v Londonu.
romunske kriminalne združbe, s katero pa ne želijo imeti opravka. Njuna stiska je še toliko večja, saj morata zadevo reševati na daljavo. Poleti je namreč Kaja obiskala rodno Slovenijo, in sicer po več mesecih, živi pa v Londonu. Kaja zdaj vse, ki bi imeli morebitne izkušnje, prosi, ali ji lahko kakor koli pomagajo oziroma ji svetujejo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije