OSMRTNICA

Znano, kako se bodo poslovili od legendarnega Saša Hribarja

Pogreb bo potekal v družinskem krogu. K večnemu počitku ga bo pospremil Martin Golob.
Fotografija: Pokojni Sašo Hribar. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Pokojni Sašo Hribar. FOTO: Jože Suhadolnik

V petek, 8. septembra, se je za vedno zaustavilo srce radijskega in televizijskega voditelja, satirika, imitatorja in kantavtorja Saša Hribarja. Odšel je nepričakovano, na dan, ko je posnel prvo oddajo nove sezone priljubljene satirične radijske oddaje Radio Ga Ga. Mnoge je njegova nenadna smrt močno pretresla in šokirala.

Od Hribarja se bodo poslovili v petek, 15. septembra. V osmrtnici, ki je bila objavljena v Delu, so zapisali, da se bo od pokojnega mogoče posloviti med 8. in 10. uro v poslovilni vežici v Resju na pokopališču v Grosupljem. Ob 10. uri se mu bodo v pogrebni dvorani poklonili sodelavci Radia Ga Ga, po slovesu pa bo sledil pogreb v družinskem krogu. Osmrtnica razkriva še, da ga bo k večnemu počitku pospremil Martin Golob.

image_alt
Zvezdan Martić: Sašo Hribar se je do zadnjega boril

V osmrtnici so Hribarjevi najbližji zapisali, da cvetje in sveče odklanjajo, in prosijo, naj ljudje s prispevkom raje pomagajo prizadetim v nedavnih poplavah. 

Sašo Hribar se je rodil v Celju. Otroštvo in večino življenja je preživel v Grosupljem, kjer ga bodo tudi položili k zadnjemu počitku. V zadnjih letih je živel na Vrhu pri Višnji Gori. 

image_alt
Radia Ga Ga več ne bo: Sašo je bil oče, sin in sveti duh oddaje

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije