ČAKAJO NA POROD

Znane Slovenke s trebuščkom v karanteni (FOTO)

Kar nekaj znanih Slovenk v času koronavirusa preživlja nosečnost.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Nosečnost je prav poseben čas v življenju vsake ženske in vsaka jo doživlja na svoj način. Nekaj pa je zagotovo, da tako posebnega časa za preživljanje nosečnosti še ni bilo. Mamice, ki pričakujejo svoje zaklade, so v teh dneh zasute z različnimi informacijami, očetje ne smejo sodelovati pri porodu, tudi obiski v porodnišnicah so prepovedani za vse zunanje obiskovalce. Z nosečniškim trebuščkom pa se lahko pohvali kar nekaj znanih Slovenk, ki pridno odštevajo dni do poroda. 

Pred kratkim je svojo nosečnost naznanila pevka Žana, ki smo jo lahko spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas. S partnerjem Borisom, ki je pred dobrega pol leta na skrivaj postal tudi njen mož, pričakuje otroka. Žana ima iz prejšnjega zakona že eno hčerko.


Še ena pevka iz šova Znan obraz ima svoj glas je naznanila, da je v veselem pričakovanju. Pevka Maja Oderlap je pokazala svoj zaobljeni trebušček. Z izbrancem Andrejem pričakujeta prvega otroka – ta prihaja v začetku julija.


Nosečnost v karanteni preživlja tudi simpatična lepotna blogerka Ajda Sitar, ki svoje oboževalce razveseljuje s simpatičnimi nosečniškimi fotografijami.


Se spomnite nesojene sanjske ženske Katarine Hrestak? Leta 2006 bi morala nastopiti v Popovem šovu, vendar se je na hitro zaljubila in zamenjala jo je Miša Margan. No, tudi lepa Katarina pričakuje štručko.


Naraščaja pa se veselijo tudi v družini Marolt. Očka Jure Marolt je znan kot prvi očka bloger v Sloveniji, zdaj pa pričakuje že tretjega otroka. Z ženo Tjašo imata že dve hčerki Višnjo in Zarjo, zdaj pa naj bi jim se pridružil še mali korenjak. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije