VESELA NOVICA

Znana Slovenka povila sinčka: Takšnega imena še niste slišali! (FOTO)

Udeleženka šova Zvezde plešejo se je razveselila sinčka.
Fotografija: Družinica je presrečna. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Družinica je presrečna. FOTO: Instagram

Slovenska manekenka Jana Koteska, ki je tik pred epidemijo skočila v zakonski stan z Ivom Ilcem, je svojo nosečnost res dolgo skrivala, še preden pa so se ljudje dobro navadili na njen trebušček, je že sporočila veselo novičko.

Na instagramu je objavila prvo fotografijo rokic in zapisala: »Naš avgust se je začel popolno! Dobrodošel doma mali Vran Posebno ime za malega fantka, ki se je rodil na prvi dan avgusta. Tako redko ime, da statistični urad nima podatkov, koliko jih je pri nas (oziroma jih je manj kot pet). Kot je razkrila presrečna mamica, sta z malčkom že doma. 


Pod objavo so se že usule številne čestitke znanih Slovenk in Slovencev. Čestitale so ji plesalke iz šova Zvezde plešejo Valeriya Musina in Maja Geršak, pa tudi številne druge, med njimi novinarka Alenka Kesar in blogerka Tjaša Kokalj Jerala. Čestitkam se pridružujemo tudi mi.

--> Mična se je le nekaj dni pred rokom poroda pogovarjala s simpatično manekenko in tu si lahko preberete, v kakšnem vzdušju je Jana pričakovala dojenčka.

Preberite še:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas