NA OBISKU

Znana Slovenca poskrbela za presenečenje

Teja in Jani Jugovic sta z družino obiskala Gmajnice. Tamkajšnjim kosmatincem sta dostavila dobrote.
Fotografija: Družinica je z velikim veseljem obiskala Zavetišče Ljubljana. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Družinica je z velikim veseljem obiskala Zavetišče Ljubljana. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

Tik pred dnevom zaljubljenih so v Gmajnicah gostili posebne obiskovalce – znana slovenska vplivneža Teja in Jani Jugovic oziroma Cool Mamacita in Cool Fotr, ki sta se z otroki odpravila v Zavetišče Ljubljana in v imenu podjetja Spar Slovenija tamkajšnjim kosmatincem dostavila posebno presenečenje.

Otroke želita naučiti, da je prijateljstvo med človekom in živaljo nekaj neprecenljivega.
Otroke želita naučiti, da je prijateljstvo med človekom in živaljo nekaj neprecenljivega.

Družinica se je med obiskom seznanila z delovanjem zavetišča, zaposlenimi in predanimi prostovoljci, zavetiške živali pa nahranila s pasjo in mačjo hrano. Teja in Jani se zavedata, da je prijateljstvo, ki se stke med človekom in živaljo, neprecenljivo, česar želita naučiti tudi svoje najmlajše. »Druženje z živalmi je čudovita izkušnja, ki ti lahko ogromno da. Odraščanje s kosmatinci otroke uči odgovornosti in empatije, prav vsakemu lastniku pa domača žival izkazuje predanost, zvestobo in ljubezen,« sta sklenila Teja in Jani, ki v sklopu letošnje Garfieldove akcije Spar Slovenija razkrivata, kako osupljiv je živalski svet.


V ta namen bodo del sredstev od prodaje albumov Rekordomania 2 namenili nakupu pasje in mačje hrane Scotty in Molly Premium. V Sparu bodo osmim zavetiščem za živali iz petih slovenskih regij namenili skupno za dve toni hrane.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas