PO DVEH MESECIH

Zmagovalka Nuša ima strto srce: Hotela sem se preseliti, a me je odrezal

Objavljeno 19. oktober 2019 20.05 | Posodobljeno 19. oktober 2019 22.15 | Piše: T. K.

Slovenka (28) razkrila konec zveze le dva dni po koncu predvajanja oddaje.

Nuša in Mijo. FOTO: Press
Slovenska pevka Nuša Rojs, ki je zmagala v hrvaški oddaji Gospod popolni, se je po približno dveh mesecih ljubezni – oddajo so prenehali snemati avgusta – razšla s popolnim moškim Mijem Matićem.

Ta je v finalni oddaji kolebal med Mihaelo in Nušo, na koncu pa rožo le podaril simpatični 28-letnici. Druge udeleženke šova, ki so bile vse Hrvatice, so Slovenki med snemanjem večkrat očitale, da je v šov vstopila le zaradi samopromocije in ne zaradi resnične želje po ljubezni. Kako je potekal izbor in kaj sta povedala izbranca Nuša in Mijo, preberite v prispevku Hrvaški gospod popolni zaradi Slovenke drugim dal košarico.
 
Nuša pa je le dva dni po koncu oddaje (kot je bila prikazana na televiziji, snemati so jo prenehali že avgusta) na družabnem omrežju oznanila, da se zveza z gospodom popolnim ni obnesla in da sta se razšla. Morebiti pa so imele nekdanje sotekmovalke le prav o njeni pravi nameri.

Nuša je v objavi razhoda zapisala: »Dragi moji, z vsem svojim srcem sem želela, da traja. Če ste vi razočarani, predstavljajte si, kako je šele meni. Iskreno … Naredila sem vse, kar je bilo mogoče z moje strani. Prosim vas, ne sodite mi in ne sprašujte me nič … Sami pa lahko vidite, kakšne žalostne pesmi pojem v zadnjem času. Hvala.«


Priznala je, da se je zaradi Mija želela preseliti v Zagreb, ampak se ji ni javljal na telefon. Po štirih dneh se ja ves hladen oglasil in povedal, da ona ni tista prava. 
Deli s prijatelji