CENEJE IN BOLJŠE?

Zmagal v Masterchefu, danes prodaja prašek? (FOTO)

Žan Milosavljević vabi ljudi k nakupu pralnega praška po ugodni ceni.
Fotografija: Žan Milosavljević. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Žan Milosavljević. FOTO: Instagram

Dvig cene izdelkov in živil v slovenskih trgovinah občutijo že vsa gospodinjstva, zato nekateri iščejo priložnosti, da bi privarčevali vsaj kakšen evro. Na družbenih omrežjih smo opazili več ponudb posameznikov, fizičnih oseb, ki prodajajo pralne praške in čistila. Med njimi se je z oglasom o ugodni prodaji pojavil tudi nekdanji zmagovalec slovenskega Masterchefa Žan Milosavljević.

»Danes mi oddajte naročila, da dobite pravočasno. Pišite mi v privat. Ugodno,« je zapisal na svojem instagramu in objavil fotografijo prtljažnika, napolnjenega s škatlami pralnega praška. 

FOTO: Zaslonski Posnetek, Instagram
FOTO: Zaslonski Posnetek, Instagram

Kmalu zatem, ko smo mu poslali sporočilo, ali drži, da prodaja pralne praške in ali se še ukvarja s kuharijo, nas je na instagramu blokiral, vprašanje pa je ostalo neodgovorjeno. Po naših informacijah kuha v menzi na eni izmed ljubljanskih fakultet.

Dejstvo je, da je na družabnih omrežjih mogoče opaziti več posameznikov, ki prodajajo pralna sredstva. Ljudje hodijo v tujino po čistila, ker so cenejša, hkrati pa naj bi bila pri naših severnih sosedih boljše kakovosti. Kaj imajo od tega preprodajalci, ostaja odprto vprašanje ...

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali videoposnetek.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije